Treceți la conținutul principal

Unboxing L'Occitane Spring Beauty BoxAm revenit și cu un nou unboxing, pentru că întotdeauna când e câte o sărbătoare îmi place să mă răsfăț și eu cu ceva produse de lux, fie ele și în variante de mostre. Cutia Spring Beauty Box a fost pusă în vânzare pe site-ul L'Occitane și în anumite farmacii Sensiblu la scurt timp după ce apăruse Beauty Kitul de la Marie Claire. Cum acea cutiuță a fost pentru mine un cadou de 8 Martie, aceasta mi-am făcut-o cadou de Paști, mai ales că mi-au plăcut foarte mult produsele din respectiva cutie.
Spring Box-ul e cu 10 lei mai scump, costă 60 de lei și nu este inclus transportul, dar în schimb are câteva mostre în plus și am mai primit și încă 5 mostre odată cu comanda.
Înainte să înceapă comentariile cu „plătești pentru mostre" bla-bla-bla, da, știu asta și sunt de acord. Sunt mostre de la produse de lux. Sau măcar cu prețuri peste medie, trebuie s-o recunoaștem. Și pentru mine, merită ca pentru câteva zeci de lei să încerc diverse produse și așa știu dacă vreodată ar merita să dau banii pe un produs full size.


Fără altă vorbărie, iată conținutul cutiei:

Cremă de mâini cu unt de shea - 30 ml

Este un produs în varianta tavel size și are o valoare de 37 lei. Nu are ambalaj special ca cea de la Marie Claire, dar dacă seamănă cu aceea, pot spune că îmi va plăcea la nebunie. Chiar e o cremă foarte bună și are și un miros plăcut.

Ulei de duș cu migdale - 35 ml

Gel ultra-hidratant Aqua Reotier - 8 ml

Am avut crema în cutia Marie Claire, acum am primit gelul. Ambele produse costă 130 lei full size. Crema mi-a plăcut, voi face un review comun al acestor două produse.

Apă de parfum Terre de Lumiere - 5 ml

Apă de toaletă Homme Cologne Cedrat - 1,2 ml

Apă de toaletă Terre de Lumiere L'Eau - 1,2 ml

Este o variantă mai light a apei de parfum cu același nume, dar are aceleași note gurmande de migdale. Mie îmi place genul acesta de parfum.

Lapte pentru fermitatea pielii - 6 ml

Am început să mă obișnuiesc cu mirosul ăsta de migdale. S-ar putea să devin dependentă.

Șampon cu efect reparator - 6 ml

Balsam cu efect reparator - 6 ml

Mască pentru păr cu efect reparator - 6 ml

Am folosit șampnul și balsamul din kitul precedent și mi-au plăcut, deși părul nu prea are volumul pe care mi l-aș dori.

Loțiune tonică cu efect antirid cu imortele - 2 ml

Balsam pentru ochi cu imortele - 1 ml

Mi-a ajuns pentru 4 aplicări un pliculeț și trebuie să spun că senzația pe care o lasă e foarte plăcută. Cu siguranță mi-ar plăcea un astfel de produs full size.

Ser antirid Precious - 1 ml

Gel ultra-hidratant - 1 ml

Nu știu de ce au inclus și o mostră mică pentru același produs, dar să fie primit.


Mostre bonus

Am selectat 3 mostre pe care să le primesc, dar probabil că produsele nu au fost disponibile, așa că am primit doar o mostră din cele selectate și mi-au trimis în schimb 5 în loc de 3. Foarte drăguț din partea lor. De asemenea, mi-au trimis și un card Sensiblu pentru că le spusesem că nu am când au sunat să confirme comanda.
Mostrele bonus sunt
  • Cremă de mâini cu unt de shea - 3 ml
  • Cremă mască Divine - 2 ml, pe asta am cerut-o eu
  • Cremă Divine - 1,5 ml
  • Cremă reconfortantă light cu unt de shea - 1,5 ml
  • Cremă ultra-hidratantă Aqua Reotier - 1,5 ml

Una peste alta, sper să lanseze în fiecare sezon astfel de cutiuțe, fiindcă îmi place diversitatea de produse prezentate și faptul că au inclus și produse lansate recent. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…