Treceți la conținutul principal

Unboxing Marie Claire Beauty Kit - L'Occitane Edition


Atunci când Marie Claire a început să scoată periodic aceste cutiuțe cu produse cosmetice am fost încântată fiindcă aveam ocazia să cumpăr produse full size sau deluxe samples pe care altfel cu greu aș fi pus mâna. Din păcate, faptul că după doi sau trei ani de cât fac asta nu reușesc să își pună la punct serverul ca site-ul să nu pice în ziua în care se face comanda, m-au făcut să pierd câteva cutii, iar de altele nici măcar să nu fiu interesată. Așa era să pățesc și acum, doar că norocul a fost că am mai găsit cutiuța pe stoc și a doua zi, chiar de 1 martie, pentru că pe 28 februarie când se putea comanda, nu am reușit să accesez site-ul.
Probabil că am găsit cutia pe stoc atunci și fiindcă nu multă lume s-a înghesuit să cumpere mostre. Este o one brand box, numai cu produse marca L'Occitane și a costat numai 49 de lei, inclusiv transportul și 3 numere ale revistei Marie Claire. Pentru multe persoane, cutia nu merită banii fiindcă sunt produse sample size, dar eu am vrut totuși să o cumpăr, deoarece brandul îmi place, însă nu am ocazia să folosesc astfel de produse fiindcă nu se încadrează în bugetul meu. Pur și simplu am lucruri mai bune de făcut decât să las câteva sute de lei la o sesiune de shopping pentru cosmetice. Așadar, eu nu am cum să obțin aceste mostre. Și da, mostrele la pliculeț se fac cadou la orice cumpărătură pe site-ul oficial, dar mostre deluxe, așa cum sunt cele din cutiuță nu se primesc decât la cumpărături mai consistente sau când sunt ceva promoții. Așa că, luând în calcul conținutul, transportul inclus în preț, plus faptul că voi primi și trei reviste - mă rog, încă două, că prima a venit azi cu pachetul - merită investiția.


Cutiuța este foarte frumoasă, chiar am să o păstrez pentru depozitare. Este dintr-un carton tare și frumos decorată, așa că numai o cutie asemănătoare ar valora 5-10 lei într-un magazin de decorațiuni. 


Totul a fost ambalat cu multă grijă, în hârtiuță și seamănă mult cu Birchbox din punctul ăsta de vedere, cel puțin mie îmi place. Și acum, să vedem produsele.


Cremă de mâini Shea Rifle - 30 ml

Este un produs în variantă travel size, cu un ambalaj special din câte îmi dau seama. Costă 37 de lei pe site-ul L'Occitane în această variantă, un produs full size având prețul de peste 100 de lei. Deci deja numai crema de mâini costă mai mult decât jumătate din prețul cutiei. Este o cremă cu textură densă, dar care se absoarbe rapid în piele și lasă un miros foarte plăcut.


Ulei de duș cu migdale - 35 ml

Am mai avut acest produs tot de la un Beauty Kit Marie Claire și îl ador. Face o spumă bogată, miroase demențial și lasă pielea foarte catifelată. Un flacon de 250 ml costă 80 de lei, iar unul de 500 ml costă 140 de lei. Din fericire, chiar și o mostră deluxe ajunge pentru 2-3 spălări, măcar cât să mă răsfăț puțin.


Apă de parfum Terre de Lumiere - 5 ml

Numai o mini apă de parfum cu roll on este 99 lei, așa că mă bucur de această mostră deluxe de 5 ml, mai ales că e așa drăgălașă, cu sticluța în miniatură și cu cutia aferentă. E un parfum dulce, dar nu grețos, chiar este un miros gurmand, nu știu cum să îl descriu altfel.


Cremă Aqua Reotier - 8 ml

Acesta a fost un produs exclusiv pentru Beauty Kit, deoarece crema se va lansa la noi numai în aprilie. Este o cremă cu acid hialuronic și apă bogată în calciu. Nu am o impresie despre ea, fiindcă încă nu am încercat-o, dar o voi testa.


Mostre plic

În cele din urmă, într-un plic elegant din hârtie am găsit mai multe mostre pentru câteva produse interesante.
  • 3 mostre a 6 ml de lapte pentru fermitatea pielii - l-am mai avut, acesta nu m-a dat pe spate
  • Apă de toaletă Homme Cologne Cedrat de 1,2 ml 
  • Balsam pentru ochi cu imortele - 1 ml
  • Șampon cu efect reparator - 6 ml
  • Balsam cu efect reparator - 6 ml

Mai era și un cartonaș cu 20⁒ reducere la orice achiziție până pe data de 31 martie, dar mă îndoiesc că îș voi folosi.
Așadar, una peste alta, beauty kitul merită pentru mine cei 49 de lei. Am o cremă de mâini bună într-o variantă destul de generoasă, o mostră consistentă de parfum care îmi place, un ulei de duș care știu că e fain și crema hidratantă pe care pot să o încerc înainte să apară în magazine. Dacă mai adăugăm cutia foarte drăguță, transportul inclus și revistele, eu zic că a fost o achiziție bună, dar asta fiindcă știam deja că îmi place brandul. Sunt tare curioasă dacă vor mai fi ceva cutiuțe interesante, poate mai am norocul să prind o ofertă bună pe viitor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…