Treceți la conținutul principal

Prima comandă Sephora și paleta Miniature Palette DonutProbabil că nu este o surpriză pentru nimeni că nu sunt genul de persoană care își face cumpărăturile la Sephora. Eu mai degrabă cumpăr diverse chestii din DM sau din outleturi online în materie de cosmetice. Cu toate acestea, am făcut o excepție acum câteva săptămâni când era o promoție la Sephora. Toate paletele erau reduse cu 15⁒, iar transportul era gratuit. Suna tentant, așa că mi-am cumpărat și eu o mică paletă din gama Sephora Collection, ca să văd și eu cum sunt produsele lor.
Paleta a costat 40 de lei la preț redus și chiar și așa am primit tratamentul Sephora în ceea ce privește clienții online. În cutie am găsit o punguță roșie în care era paleta și 3 pliculețe cu mostre gratuite. Plus cardul Sephora White, pe care îl cerusem și l-am primit încă de la prima comandă, ca să pot strânge puncte pe el. Nu știu cum e în magazine, am auzit că sunt mai zgârciți cu mostrele la noi, dar cel puțin în magazinul online, le-am primit. Toate sunt produse marca Sephora, nu ceva branduri de lux, dar chiar și așa, a fost drăguț din partea lor. Am primit o mostră de gel demachiant micelar, o mostră de primer și o mostră de unt de corp.
Dar acum să trecem la paleta propriu-zisă. Sephora lansează constant tot felul de produse în ediție limitată și cred că și această paletă e una dintre ele. Cred că sunt vreo 2-3 variante de astfel de palete, având ca tematică dulciurile. Deși este micuță, cele 6 farduri nu sunt tocmai mici, având un gram fiecare. Apreciez că paleta este fabricată în Polonia, nu în China, ăsta e un bonus. 


Ambalajul exterior este simplu, doar o cutiuță de plastic transparent, dar paleta propriu-zisă este fabricată dintr-un carton dur, este magnetică și are un design tare drăguț, arată ca o față care face cu ochiul.
Eu am ales varianta Donut, care conține 6 nuanțe cu trei texturi - mate, sidefate și glitter.
  • Cream - un alb - crem mat
  • Candy - roz pal cu glitter fin
  • Almond - maro ciocolatiu mat
  • Honey - auriu satinat
  • Chestnut - maro deschis satinat
  • Cassis - maro glitterToate sunt potrivite pentru un machia neutru, în diferite tonuri de maro, cu auriul și rozul care asigură petele de culoare, iar nuanța Cream este potrivită pentru bază. 
Fardurile nu sunt deloc prăfoase, se aplică frumos și sunt mulțumită și de faptul că rezistă destul de bine pe pleoape, cel puțin câteva ore, ceea ce pentru mine este o realizare având în vedere că aproape orice fard se strânge puțin pe pleoapele mele.
Deși trusele acelea cu 100 de mii de culori niciodată nu mă tentează, astfel de palete mini drăguțe și-ar putea găsi locul în colecția mea. Paleta Donut se găsește încă în magazinul online, probabil și în cele fizice și costă 46 lei la preț întreg. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…