Treceți la conținutul principal

Pensule de machiaj Mayani Design Pink Liquid GlitterÎn materie de pensule de machiaj, nu am prea multe și cele pe care le aveam, au văzut zile mai bune fiindcă erau destul de vechi. Cum nu am fost prea încântată de un set de pensule cumpărat mai demult fiindcă au perii prea duri, când am văzut o ofertă pe PinkPanda.ro pentru un set de pensule redus de la 139 la 45 de lei, nu am mai rezistat tentației. În plus, erau roz, cu mânerele umplute cu glitter lichid și erau fabricate din peri artificiali, ceea ce e bine fiindcă nu vreau să folosesc pensule din peri de animale. Am plasat comanda și după vreo 5-6 zile a sosit un plic. La început, am fot mirată de dimensiunea redusă a plicului și când le-am și desfăcut, aproape că m-am enervat. Să explic și de ce.
Setul conține 7 pensule, care au venit într-un plic de plastic transparent cu sclipici și care se închide cu o capsă. Destul de drăguț. Pe urmă, când am desfăcut plicul, am găsit apă înăuntru.


Da, apă. Din câte am observat la o inspecție mai atentă, din două dintre pensule părea să fi curs puțină apă, deoarece mânerele nu erau bine lipite. În interiorul mânerelor este apă, sau mă rog, un lichid, cu bucăți de glitter. Ceea ce e de efect și frumos, dar atunci când nu curge lichidul. Așa că le-am șters frumos și am dat cu un strat de lac de unghii transparent la îmbinările din partea superioară și cea inferioară și acum totul e ok.
Ce nu mi se pare ok e ca acest set de pensule să coste aproape 140 de lei la preț întreg. Asta nu e calitate de 140 de lei. Și nici nu știu ce brand e ăsta, Mayani Design, sunt din China, asta scrie și pe site, dar în rest nu am reușit să găsesc nimic despre ei, deoarece apare în Google doar pe site-urile Pink Panda. Așa că, pentru un set de pensule chinezesc mi se pare un preț exagerat.
Cu toate acestea, fiindcă acest review nu e un întreg rant, voi spune că, atunci când se găsesc la promoție cum am prins eu, adică 45 de lei pentru 7 pensule, ceea ce duce costul la doar 6 lei și ceva per pensulă, este ok, chiar și cu mici neajunsuri. 


A, și încă ceva. Aveam impresia că pensulele pentru față vor fi mai mari, nu știu de ce, dar sunt destul de micuțe. Mie îmi plac așa, că nu risc să aplic prea mult produs odată, ar cine vrea o pensulă mare și fluffy pentru pudră nu va găsi așa ceva în setul ăsta.
Per total, îmi plac cum arată, sunt ca în fotografie, cu mânerele acelea cu glitter și cu capete rose-gold, iar perii sunt alb cu roz. Și sunt foarte moi, le-am folosit azi pentru prima dată și chiar am observat că se aplică foarte fain fardurile și pudra cu ele.
Setul coține o pensulă pentru anticearcăn, una pentru iluminator, una pentru sprâncene, una pentru buze, una pentru fardul de obraz și o pensulă pentru conturarea feței. 


Sinceră să fiu, eu niciodată nu-mi dau seama exact după forma unei pensule la ce foloseșe. În descriere scrie ceva de pensulă pentru buze și sprâncene...nu știu ce să zic. Cele trei pentru față eu le-am folosit una pentru pudră, una pentru blush și una pentru iluminator - chiar se aplică mai fain cu o pensulă evantai, iar din celelalte patru pensule, pe cea mai mare am folosit-o pentru a aplica fardul pe toată pleoapa, pe cea de-a doua ca mărime pentru pliul pleoapei, iar cea unghiulară pentru colțul ochiului fiindcă mă ajută să creez forma aia de V mai ușor.
Așadar, dacă vă tentează vreunul din seturile de pensule Mayani Design, fiindcă sunt multe altele, vă sfătuiesc să așteptați o promoție. Perii sunt moi, designul de drăguț, dar există pericolul să existe mici defecte de fabricație. Setul acesta se găsește încă de vânzare pe PinkPanda.ro. - linkul nu este afiliat și nu primesc vreo compensație pentru asta, l-am inclus dacă vreți să nu mai căutați setul pe site.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…