Treceți la conținutul principal

Cremă antirid mineralizantă Aslavital Mineralactiv


Nu știu cum de nu am apucat să scriu încă despre crema asta, deoarece este una pe care o folosesc on/off constant de ani de zile, încă de când se găsea în ambalajul acela oribil de grosolan pe care îl aveau produsele Farmec mai demult. Fără să jignesc pe nimeni, dar chiar așa era.

După cum se vede, borcănașul meu e deja pe terminate, fiindcă am folosit crema toată luna ianuarie, după ce am terminat toate mostrele și mostrulețele ce le-am avut de sărbători. Este una din cremele mele preferate, pentru că lasă pielea foarte catifelată și hidratată, dar fără să aibă aspectul lucios. Teoretic, cred că în gama Aslavital Mineralactiv se găsește și o cremă de noapte, dar eu am folosit-o tot pe aceasta și dimineața, și seara. 

Ingrediente

Nu mai am din păcate cutia, dar țin minte că am aruncat o privire asupra ingredientelor și erau tot felul de ingrediente naturale și n-am văzut nimic suspicios. Conține argilă naturală, extract organic de fructe goji, ulei de orez, acid ferulic, ulei de avocado și unt de shea
Ce am observat eu este că, într-adevăr face pielea să pară mai luminoasă și o face să arate radiantă. Fără glumă, chiar am fost complimentată recent că arată bine pielea mea și nimeni nu-mi dă peste 30 de ani și cred că acest lucru se datorează și faptului că de pe la 25 de ani am început să folosesc în exclusivitate creme antirid. Până la urmă, sunt bune la ceva, dacă le folosim cu regularitate.
Revenid la crema mineralizantă Aslavital, aceasta are și SPF 10, prea puțin, dar mai bine decât nimic. Are un miros discret de argilă în combinație cu ceva ierbos, dar nu este deranjant. Ca textură, este o cremă densă, însă nu este deloc grasă, se absoarbe foarte ușor în piele și o lasă moale și catifelată.
Gama Aslavital este preferata mea de la Farmec și sper să nu renunțe la produsele astea în favoarea celor Gerovital. Nu că acelea nu ar fi bune, dar nu știu, cu produsele pe bază de argilă se înțelege mai bine tenul meu mixt.
Un mic sfat la final - nu știu despre restul produselor, dar crema aceasta se găsește cam peste tot, de la farmacii la supermarketuri, dar în supermarket este mai ieftină chiar și decât direct de pe site-ul producătorului, undeva la un preț de 25-26 lei.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…