Treceți la conținutul principal

Coach Woman EDP & Coach Man EDTDacă tot este luna decembrie luna cadourilor, cu siguranță se întâmplă să căutați un parfum drăguț pentru voi sau pentru cei dragi. Știu că se spune despre parfumuri că sunt cadouri generice și că nu îți bați capul cu ele, dar nu e așa! Poate fi destul de dificil să alegi ceva ce chiar place cu adevărat persoanei care primește parfumul.
Mie îmi place să primesc parfumuri indiferent de ocazie, fiindcă nu mă deranjează diversitatea, să am mai multe în colecție, sunt utile și mă pot bucura pentru mult timp de ele.
Astăzi, vorbim despre două parfumuri de la Coach, pe care, e drept, nu le am decât sub formă de mostră, însă consider că poți face un review pentru un parfum chiar dacă ai numai mostre, pentru că îți cam dai seama dacă îl porți de 2-3 ori dacă îți place sau nu și de ce.
Aceste mostre le-am primit ca mic cadou în urma comenzii online de la Douglas și sunt destul de generoase, au 5 ml fiecare și sunt în sticluțe cu atomizor, nu flaconașe din acelea mici de 1 ml care au doar căpăcel și în rest trebuie să te chinui puțin să aplici parfumul.

Coach Woman 

Note de vârf: frunze de zmeură, piper roz, pară
Note de mijloc: trandafir turcesc
Note de bază: mosc catifelat, lemn de santal
Este un parfum floral destul de dulce, potrivit mai degrabă pentru primăvară sau vară, dar eu nu prea țin cont de anotimpuri, mă dau cu ce îmi place. Este mai jucăuș, fiind potrivit mai degrabă pentru zi. În general, mie îmi place mirosul de trandafir, dar știu că sunt mulți oameni care nu suportă acest miros. Coach Woman nu are mirosul „clasic” de trandafir, deoarece este mai temperat de celelalte note din compoziția sa. Aș spune că, cu siguranță nu are mirosul ăla dulce care poate fi chiar grețos de trandafir bulgăresc.
Nu aș spune că este neapărat un parfum unic, în sensul că nu are acel ceva aparte, dar este foarte plăcut și poate fi potrivit pentru un cadou atunci când vrei ceva „neutru”. Eu am apa de parfum, așa că nu mă pot pronunța pentru versiunea apei de toaletă, însă este foarte persistent. Nu m-aș grăbi să îl cumpăr, dar m-aș bucura să îl am în colecție.

Coach Man

Note de vârf: pere verzi Nashi, bergamotă, kumquat
Note de mijloc: cardamom, coriandru, mușcată
Note de bază: vetiver din Haiti, ambergris
La cât de exotică sună această înșiruire de ingrediente, m-aș fi așteptat la mai mult din partea acestui parfum, însă în afară de persistență, nu văd ceva deosebit. Este un parfum fresh-lemnos, potrivit pentru zi.
Știți cum uneori avem impresia că foarte multe parfumuri masculine miros cam la fel? Acesta este și cazul lui Coach Man. Mie nu-mi spune nimic și nici soțul meu n-a fost dat pe spate de el. 
Aș spune că e un parfum...drăguț și atât, dar la fel de drăguțe sunt și destule parfumuri masculine de tip drugstore, așadar cu siguranță nu îl voi lua în considerare ca să îl fac cadou.
Sper că aceste scurte review-uri să vă fie de folos dacă ați pus ochii pe unul din acesteparfumuri, dar sfatul meu este să faceți rost de mostre întâi înainte de orice achiziție. De aceea îmi plac mie mostrele, fiindcă doar mirosind ceva în magazin nu prea poți să îți dai seama dacă îți place ceva cu adevărat sau nu.
Parfumurile Coach se găsesc în parfumeriile Douglas, alte locuri nu știu, fiindcă nu sunt familiarizată cu acest brand.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…