Treceți la conținutul principal

Calendar de advent Douglas - zilele 11-17S-a mai dus o săptămână și chiar îmi pare rău că au mai rămas doar 7 zile, iar apoi nu voi mai avea nimic de deschis. Dacă săptămâna trecută am avut parte de produse care mi-au plăcut toate, săptămâna aceasta a fot puțin mai slăbuță, așa că îmi put toate speranțele care ultimele 7 zile să fie grozave.

Ziua 11 - Inele spirale pentru păr Invisibobble

Am tot văzut aceste chestii pentru prins părul peste tot, dar n-am auzit pe nimeni să spună dacă sunt bune sau nu. Teoretic, datorită formei și a faptului că sunt din plastic ar trebui să nu mai rupă părul. Sunt foarte moi și se întind ca un elastic obișnuit, dar ce este interesant este că revin la forma inițială dacă nu le porți. Într-adevăr, parcă nu mi se mai rupe părul atunci când le scot, dar nu pot spune că e ceva fără de care nu aș putea trăi. În calendar, am avut un set special de trei astfel de inele într-un ambalaj de Crăciun, și sunt colorate în roșu și argintiu. Produsul similar pe care l-am găsit pe site a fost un set de 3 inele Invisibobble la prețul de 22 lei. Știu că sunt mai ieftine în alte magazine, dar iau ca referință magazinele Douglas, că în fond de la ei este și calendarul. Inelele sunt fabricate în China.

Ziua 12 - Mască hidratantă Douglas Essential

Întotdeauna mă bucur când primesc o mască, iar această mască hidratantă mi-a ajuns chiar pentru două utilizări la cei 12 ml ai săi. Este ca un gel, dar ceva mai lichidă și mi s-a părut că are și un efect răcoritor, fiind numai bună pe perioada verii. Se aplică pe ten, se lasă cam 5 minute, se îndepărtează cu un șervețel și se masează restul de produs în piele. Sinceră să fiu, nu am văzut vreun efect deosebit față de măștile Balea pe care le cumpăr cu 3-4 lei din DM, dar aceasta are un preț de 15 lei, cam nemeritat aș spune. Masca este fabricată în Franța.


Ziua 13 - Cremă pentru față Daytox Rich Cream

Ei, după două zile care au fost cam „meh”, am primit un produs care chiar m-a bucurat. Este o cremă mini de 10 ml Rich Cream de la Daytox, alt brand de care nu mai auzisem. Crema conține ulei de macademia și acid hyaluronic și promite să stimuleze regenerarea celulară și să reducă ridurile. Mie îmi place foarte mult, pentru că nu este grasă, în ciuda numelui, lasă pielea catifelată și parcă chiar arată mai fresh dimineața. Cu siguranță, este un produs pe care mă bucur că am avut ocazia să îl încerc, mai ales că, mai nou, sunt foarte preocupată de îngrijirea pielii. Prețul unui produs full size de 50 ml este de 107 lei, iar prețul pentru produsul mini ar fi de 21,40 lei, pe care îl voi rotunji la 21 lei. Crema este produsă în Germania.


Ziua 14 - Șervețel autobronzant Douglas Sun

Aceasta a fost de departe cea mai proasta zi din calendar fiindcă este un produs complet inutil pentru mine. În primul rând, pentru că nu folosesc produse autobronzante, e prea mare bătaia de cap să nu pătez hainele și prosoapele și să nu arate pielea ca niște dungi de zebră. În al doilea rând, ce aș putea face cu un singur șervețel? Să mă dau pe față și să am corpul alb ca brânza? Chiar nu înțeleg de ce au inclus așa ceva în calendar. Chiar și așa, un astfel de șervețel costă 7 lei. Nu că aș da banii pe așa ceva. Este fabricat în Spania.


Ziua 15 - Demachiant pentru ochi și buze Douglas Essentials

După acel fiasco cu șervețelul autobronzant, am găsit un produs de care m-am bucurat fiindcă tocmai rămăsesem fără demachiant, să vezi coincidență. Este un demachiant bifazic, pentru ochi și buze, fără parabeni. Sunt mulțumită de el, îndepărtează machiajul ochilor, nu știu dacă și rimelul rezistent la apă, fiindcă nu am folosit un astfel de produs și nici nu a fost iritant. Acest demachiant se găsește de cumpărat chiar și în varianta mini, de 50 ml, așa cum l-am găsit în calendar, la prețul de 19 lei. Demachiantul este fabricat tot în Germania.

Ziua 16 - Creion dermatograf Douglas

Este un simplu creion de ochi care se ascute, negru. E ceva de care oricine are nevoie oricând, este suficient de cremos cât să nu irite ochii, se aplică ușor și nici nu se prelinge să lase dâre inestetice. Singura mea problemă cu el este că nu este full size, puteau sa includă și ei un creion mare, nu doar un produs mini de 0,6 g, care oricum este deja destul de incomod de mânuit. Acest creion se găsește chiar în verisunea mini și pe site și costă 19 lei - say whaaaaat? Creionul este fabricat în Italia.

Ziua 17 - Mini parfum Kimitsu by Annayake EDP

Ei, am încheiat săptămâna glorios cu încă un parfumel. Parcă special ar fi gândit-o ca aceste două săptmâni întregi să fie cu un parfum în duminicile de advent. Acest brand nu se găsește la noi, cel puțin nu l-am găsit în magazinul online. Vine într-un recipient tip rollerball, cu o cantitate destul de generoasă de 10 ml și mai este și apă de parfum pe deasupra, așa că sunt mulțumită de persistență. La început, mi s-a părut un miros înțepător, foarte greu, dar după ce se mai „așează” pe piele, dar apoi am simțit clar parfumul cu note predominat florale. Nu mă descurc eu la a descrie parfumuri dar aș spune că este un parfum romantic, clasic, elegant, așa ca „de ocazie”. Conține bergamotă, pară, trandafir și tuberoză ca note de vâr, floare de portocal și piper roz ca note de mijloc și ambră,mosc, patchouli și vanilie ca note de bază. Parfumul este fabricat în Franța. Prețul unei sticluțe full size pe site-ul Douglas Germania este de 89 euro pentru 100 ml, așa că 10 ml ar valora 8,9 euro, adică aproximativ 40 de lei.
Așadar, din punct de vedere al costului produselor, în această săptămână am avut produse full size, mostre sau produse mini în valoare de 143 de lei! În total, cele 17 produse din calendar, de până acum, valorează 341 lei, aproape de 3 ori mai mult decât am plătit pentru calendar.
Din punct de vedere al calității/utilității produselor, să încep cu ce mi-a plăcut. Crema Daytox îmi place foarte mult, la fel și demachiantul Douglas Essential și apa de parfum Kimitsu. Sunt toate produse de care fie aveam nevoie, fie mi-a plăcut să le încerc. Chiar și dacă le luăm numai pe acestea trei în considerare, tot valorează aproape 80 de lei.
Invisibobble, creionul de ochi și masca sunt produse drăguțe, dar care, din punctul meu de vedere nu își merită prețul normal și clar nu aș da banii ăia pe ele.
Singurul lucru care nu mi-a plăcut deloc a fost acel șervețel autobronzant care nu are chiar nici un rost.
Deci, poate sunt eu prea exaltată și nici nu sunt obișnuită cu calendarele de advent, acesta fiind doar al doilea pe care l-am avut, dar cel de la Douglas mi se pare că merită până acum toți banii - dacă nu vorbim acum despre calendarele destinate mai mult produselor de machiaj, ci cele axate pe produse de îngrijire.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…