Treceți la conținutul principal

Calendar de advent Douglas 2017 - Zilele 1-3Așa cum v-am spus, anul acesta mi-am făcut o mică bucurie și mi-am comandat calendarul de advent de la Douglas. Așadar, vom vedea împreună ce conține, dacă merită banii și ce părere am despre produsele pe care le conține. Fiind vorba doar despre mini-recenzii, nu mă voi apuca să scriu zilnic, dar vom face o recapitulare săptămânală la sfârșitul fiecărei săptămâni.


Ziua 1 - Ruj lichid mini Isadora Ultra Matt

Nu am văzut acest brand în magazinul online și nu știu dacă se găsește și la noi în magazinele fizice, așa că mi-am lut informațiile de pe douglas.de.
Un produs full size are 7 ml, iar în calendr am găsit o versiune mini, de 2 ml, în nuanța „Nude Attitude”. Rujul este fabricat în Suedia.
Nu am experiență cu rujurile lichide, mai ales cu cele mate, fiindcă nu mă omor cu produsele mate în general, dar m-am bucurat să îl găsesc, tocmai să văd cum e un ruj lichida mat. Usucă destul de tare buzele și ar trebui aplicat un strat de balsam de buze întâi fiindcă se văd toate liniile fine de pe buze și nu-mi place aspectul ăla de... să zicem că o parte a corpului ce se află mult mai jos. În schimb, culoarea este drăguță, un maroniu ciocolatiu, care îmi amintește de rujurile ce se purtau în anii 1990. 


A fost nevoie de un singur strat ca să se aplice frumos, fără să se întindă pe buze sau să facă dâre inestetice. E destul de cremos, dar parcă tot aveam senzația aia că am buzele prea uscate. E și destul de rezistent, am uitat că îl am pe buze și am mâncat, iar apoi mi-am dat seama că încă mai aveam rujul pe buze la final.
Pe site-ul douglas.de, acest produs costă 12,99 euro, iar prețul per ml este listat ca 1,86 euro. Asta înseamnă că versiunea noastră din calendar de 2 ml costă 3,72 euro. Raportat la un euro la cotația de 4,5 lei - deși nu mai e valabilă, din păcate, rezultă un preț de 16,74 lei, așa că hai să îl rotunjim undeva la 17 lei. Nu e rău deloc!Ziua 2 - Burețel pentru machiaj Douglas Collection

Nici la acest capitol nu am prea multă experiență, fiindcă am folosit doar bureței cosmetici obișnuiti, de care nu am fost niciodată încântată și n-am idee dacă un Beauty Blender face într-adevăr minuni. Așa că și această surpriză m-a bucurat, fiindcă nu aveam un burețel pentru fondul de ten, iar acesta mai e și roz pe deasupra. Este fabricat în China.
Nu e nici prea moale, nici prea rigid și l-am testat în mod intenționat cu un fond de ten care se întinde mai greu cu mâna, de la Max Factor. Trebuie să recunosc că aplicarea a fost mai ușoară, am consumat mai puțin produs și aspectul tenului a fost mult mai natural. Singura chestie ce am observat-o e că parcă fondul de ten nu mai acoperea atât de bine, probabil și fiindcă am folosit mai puțin produs cu burețelul decât cu degetele și am aplicat un strat în plus în zonele cu probleme, adică momentan în bărbie. Singurul meu regret este că nu mai e roz bietul burețel, fiindcă l-am spălat și a rămas tot pătat.
Nu știu cum să îl încadrez la preț, fiindcă nu reușesc să-mi dau seama dacă e un burețel obișnuit, sau o versiune mini. Cred că este totuși un produs mini, pentru că are forma celor din acest kit , doar că este roz. Așadar, un singur burețel costă 16,33 lei, pe care îl rotunjim la 16 lei. Iarăși, o valoare de care sunt mulțumită. Dacă toate produsele valorează cel puțin 10 lei, tot avem o valoare dublă față de cât am plătit pe calendar!


Ziua 3 - Mănuși hidratante Douglas Essential

Un alt produs marca Douglas din acest calendar au fost aceste mănuși hidratante. Chiar mă gândeam ce se poate ascunde în spatele celei mai mari ușițe din calendar. Mănușile sunt fabricate în Coreea de Sud.
Acestea sunt menite să funcționeze ca o mască pentru mâinile uscate. Pliculețul conține o pereche de mănuși de unică folosință care par a fi din plastic sau din latex, nu sunt sigură, iar la interior au o căptușeală asemănătoare cu foițele acelea folosite pentru măștile pentru față, care pare a fi îmbibată cu un ulei. La ingrediente sunt trecute și florile de cireș, deci presupun că poate conțin ulei cu extract de flori de cireș. Se pun mănușile, se lasă vreo 10-15 minute - partea bună este că îți poți folosi mâinile în perioada aceea fiindcă nu sunt deloc unsuroase la exterior - iar apoi se scot și se masează uleiul rămas pe mâini în piele. 
Mănușile își fac treaba, pielea rămâne foarte catifelată și plăcută la atingere. Nu am mai folosit vreodată o mască pentru mâini, dar trebuie să recunosc că a fost un răsfăț plăcut și iarna prinde bine câte o porție de hidratare intensivă. Prețul unei astfel de măști este de 23 de lei
Așadar, dacă este să tragem linie, cele trei produse din primele trei zile din calendar valorează deja 56 de lei, iar prețul calendarului era de 129 lei, iar eu l-am cumpărat și cu reducere de 20% pentru numai 112 lei. Cu primele trei produse, am acoperit deja jumătate din valoarea calendarului.
Se mai pune discuția și dacă merită produsele ca atare banii. Ei bine, rujul lichid Isadora mi s-a părut că face ceea ce promite și știu că rujurile lichide în general sunt mai scumpe. M-am ales cu o cantitate rezonbilă, suficientă pentru o perioadă și cu o culoare care îmi place. Dacă hidratez bine buzele înainte, îl voi mai folosi. Burețelul mi-e de mare ajutor și mă bucur că îl am și aș fi dat 16 lei pe el fără probleme. Mănușile hidratante, deși mi-au plăcut, nu cred că aș plăti prețu de 23 de lei pentru o singură utilizare, dar mă bucur că am avut ocazia să le încerc cu ajutorul acestui calendar.
Per ansamblu, sunt mulțumită de ce am primit până acum și de abia aștept să văd și restul surprizelor - bine, știu în mare conținutul, dar nu am reținut și ordinea în care sunt aranjate produsele, plus că toate sunt noi pentru mine și îmi face plăcere să le testez.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…