Treceți la conținutul principal

Locuri de vizitat pentru iubitorii culorii roz

Ca majoritatea fetițelor, și mie îmi plăcea mult culoarea roz când eram mică, ba chiar aveam camera roz, atât de mult îmi plăcea. Ai zice că, cu timpul nu mai sunt atât de atrasă de această culoare. Nu exagerez, în sensul că n-o să mă vezi niciodată îmbrăcată cu totul în roz și nici nu mi-aș vopsi părul în acestă culoare, dar tot sunt atrasă de lucrurile roz. O bluză roz, farduri roz, o husă de telefon roz, o agendă roz, mici accesorii în aceastp culoare care îmi plac foarte mult.
Nu sunt singura care are încă o fixație pentru culoarea roz, dacă este să ne luăm după faptul că există o mulțime de locuri decorate în roz, de la hoteluri și restaurante, la baruri și magazine.
Așadar, pentru toți iubitorii culorii roz, iată câteva dintre locurile „all pink” pe care mi-ar plăcea să le vizitez:
Muzeul înghețatei din Los Angeles
Foto: instagram / @museumoficecreamHawa Mahal, Palatul Vânturilor din Jaipur, India


Hotel Rosas&Xocolates, Mexic
Foto: https://www.facebook.com/rosasandxocolate/


Lacul Retba din Senegal
Foto: lakeretba.com


Parcul Takinoue, Japonia
Foto: takinoue.com


Lacul Hillier, Australia
Foto: instagram / @lakehillier


Castelul Toomplea
Foto: way2estonia.comRestaurantul Sketch, Londra
Foto: sketch.london.com


Stația de metrou Redhill MRT, Singapore


Nu credeam să văd și stații de metrou roz, dar presupun că în țările asiatice orice este posibil. Cu siguranță mai sunt o mulțime de locuri roz în lume, dar până la urmă, de ce nu? Nimănui nu-i strică puțin roz.
Ca o mică anecdotă, la nunta mea am avut ca tematică alb și roz și fata care se ocupa de decorațiuni era super simpatică, ori de câte ori îmi explica ceva despre aranjamentele florale, despre baloane, huse, etc, întotdeauna nu uita să adauge „Și bineînțeles, va fi cu puțin roz”, așa că de atunci ai mei fac mișto de mine și mereu când vine vorba de ceva mă întreabă dacă vreau să fie cu puțin roz.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…