Treceți la conținutul principal

Filme de Crăciun Hallmark 2017Veți pune probabil că am înnebunit cu totul că vprbesc deja despre filme de Crăciun când afară avem 20+ grade și este o „toamnă indiană”, sau ce o fi vrând ea să fie. Ei bine, nu chiar, pentru că de azi într-o săptămână, adică pe 27 octombrie, Hallmark dă startul la Countdown to Christmas. În SUA, nu la noi. La noi vor începe probabil prin noiembrie.
Mie personal, fiind un Christmas freak deoarece este perioada mea favorită din an, îmi plac filmele astea dulcego-siroposo-grețoso-de-sezon pe care le scoate Hallmark în fiecare an. Nu pot spune că-s capodopere, dar sunt în stare să mă uit la 2-3 pe zi, chiar dacă între timp mai fac și altceva. La noi, nu se difuzează cele mai noi filme, din păcate, dar trăiască YouTube, unde găsim o mulțime de filme Hallmark. Da, mă îndoiesc că cei care le uploadează au dreptul să facă asta, dar na, sunt la un click distanță, nu mă pot abține.
Și anul acesta, Hallmark a pregătit o mulțime de premiere interesante. Am și făcut anul trecut câteva recomandări de filme de Crăciun, dar anul acesta nu, fiindcă cel mai probabil nu voi avea timp să mă țin de treabă și să scriu la fel de des pe cât aș vrea. Dar, puteți alege voi ce vă place și ce sună mai interesant.

Marry Me At Christmas 

Acest film are premiera pe 28 octombrie. Este vorba despre o organizatoare de nunți care se îndrăgostește de fratele unui mire a cărei nuntă o planifică. Și mai mult, este un star de cinema. Evident, acțiunea se petrece într-un orășel idilic, cu un nume predestinat: Fool's Gold.


Christmas Festival of Ice

Premiera este pe 4 noiembrie. O avocată află că concursul de sculpturi de gheață care are loc în orașul ei natal în fiecare an în preajma Crăciunului este în pericol. Ca să câștige concursul, ea face echipă cu un artist talentat, iar între cei doi, gheața va ajunge curând să se topească.

Christmas in the Air

Catherine Bell și Eric Close sunt nume cunoscute, cel puțin în lumea filmelor pentru televiziunea și joacă împreună în acest film care va avea premiera tot pe 5 noiembrie.O femeie preocupată mai mult de cariera sa, își dă seama că există lucruri mai importante în viață când îl cunoaște pe un văduv care are doi copii. El este fabricant de jucării și are la dispoziție doar 12 zile să prezinte o nouă linie de jucării în fața managerilor unui magazin.


The Sweetest Christmas

Având premiera pe 11 noiembrie și cu Lacey Chabert în rolul principal, filmul spune povestea unui chef care vrea să participe la o competiție importantă unde va pregăti prăjiturele cu ghimbir de Crăciun. Fiindcă nu mai are un cuptor unde să le coacă, ea îi cere ajutorul unui fost iubit pe care îl știe de la școala culinară.

Miss Christmas 

Filmul de pe 12 noiembrie spune povestea unei femei care trebuie să găsească cel mai frumos brad de Crăciun pentru ceremonia aprinderii iluminatului festiv în Washington DC. După ce primește o scrisoare de la un băiețel în care acesta îi povestește că în orașul lui se găsește cel mai frumos brad, ea pleacă să se convingă cu ochii ei.

Coming Home for Christmas

Filmul are premiera pe 18 noiembrie și o are pe Danica McKellar în rolul principal. Un manager al unei impunătoare proprietăți pregătește o petrecere de Crăciun cu mare fast sperând să găsească astfel un cumpărător în numele proprietarilor, familia Marley. Cum tot clanul Marley se reunește de Crăciun, ea se trezește în mjlocul unor încurcături de familie, dar care cu siguranță vor putea fi rezolvate în spiritul Crăciunului.

Enchanted Christmas

Subiectul filmului de pe 19 noiembrie prezintă povestea unei foste dansatoare care se întoarce în orașul natal împreună cu fiica ei, pentru a supraveghea renovarea unui vechi hotel numit Echanted Inn. Renovarea trebuie să fie gata până la - ați ghicit - Crăciun, așa că ea pregătește un show de dans, doar ca să afle că fostul ei iubit este responsabil cu coregrafia.

Secretly Santa

Pe 22 noiembrie, află că o banală petrecere de Crăciun de la birou devine mai complicată atunci când Melanie află că trebuie să îi ofere un cadou de Secret Santa chiar bărbatului de care este îndrăgostită în secret.

The Misteltoe Inn

În filmul de pe 23 noiembrie, Alicia Witt joacă rolul unei scriitoare aspirane de romane de dragoste care este părăsită de iubit pentru că acesta consideră că ea nu își ea cariera în serios. Se retrage la un hotel romantic din Vermon în apropierea Crăciunului, pentru că acolo se va ține un concurs de creație, iar câștigătorul va fi ales de un scriitor de romane de dragoste de succes.

Finding Santa

În filmul de pe 24 noiembrie, Jodie Sweetin joacă rolul Jessicăi, o femeie care se ocupă de organizarea sărbătorii de Crăciun în orașul natal. Atunci când Moș Crăciunul care trebuia să se prezinte la parada anuală de Crăciun, Jessica trebuie să găsească rapid un înlocuitor.

The Christmas Train

Având premiera pe 25 noiembrie, filmul are o distribuție destul de cunoscută: Dermot Mulroney, Danny Glover și Joan Cusack.Un jurnalist pornește într-o călătorie cu trenul prin țară, fără să știe că această călătorie îl va ajuta să redescopere magia sărbătorilor.


Switched for Christmas

Candace Cameron Bure deține rolul principal în acest film care va avea premiera pe 26 noiembrie. Ea joacă rolul unor surori gemene înstrăinate, care decid să facă schimb de vieți până la Crăciun, având impresia că fiecare dintre ele are o viață mai bună decât cealaltă.

Evergreen

Filmul de pe 2 decembrie ne introduce cu adevărat în atmosfera de Crăciun al idilicului orășel Evergreen din Vermont și a locuitorilor săi. De asemenea, există o tradiție locală, care spune că, cei care își pun o dorință la globul de zăpadă de la cafenea din oraș, își vor vedea dorința îndeplinită.

Reindeer Lodge

În filmul de pe 3 decembrie, Alison Sweeney o joacă pe Sophie, care are propria ei tradiție de sărbători: merge la schi la Evergreen Inn, hotelul moștenit de la părinții ei. La hotel vin tot felul de oameni care încearcă să găsească o casă departe de casă, iar Sophie cunoaște o familie care îi va schimba viața.

The Christmas Shop

Filmul are premiera pe 9 decembrie. Michael lucrează la o companie de imobiliară, care încearcă să cumpere o clădire ce găzduiește un magazin de Crăciun tradițional. Proprietara nu vrea să vândă cu nici un chip magazinul, pentru că știe cât de importante sunt magazinul și ceea ce semnifică el nu numai pentru familia sa, ci pentru întreaga comunitate.

Encore Christmas

În filmul de pe 10 decembrie, o actriță este distribuită în ultimul ei spectacol pe Broadway, o reinterpretare modernă a „Colindului de Crăciun”. Atunci când se îndrăgostește de regizorul piesei și își redescoperă pasiunea pentru teatru, compania la care lucrează se află în pragul falimentului, așa că toată lumea are nevoie de un miracol de Crăciun.

Christmas Shuttle

Pe 16 decembrie, urmărim povestea lui Henry, copilul unor părinți divorțați. De fiecare Crăciun, Henry zboară cu avionul la tatăl său, numai că de data aceasta el decide că tatăl ar face un cuplu drăguț cu însoțitoarea de zbor drăguță care are grijă de el în timpul zborului și este decis să îi aducă pe cei doi împreună.

Father Christmas

Pe 17 decembrie, Eric, care lucrează la o companie de tehnologie etse concediat chiar cu 2 săptămâni înainte de Crăciun. Rămas singur cu trei copii, fosta lui soție îl încurajează să amâne găsirea unui nou loc de muncă și să încerce să pregătească un Crăciun special alături de cei mici.

Baby It's Cold Outside

Filmul de pe 23 decembrie, spune povestea unei scriitoare de travel, Emory, care nu a avut parte niciodată de un Crăciun tradițional. După ce iubitul se desparte de ea, Emory decide să plece singură în vacanța de Crăciun pe care o planificase pentru amândoi, dar este nevoită să împartă o cabană cu un văduv, fiica lui și cu...soacra acestuia.


When Calls the Heart Christmas

Chiar în ziua de Crăciun, Lori Loughlin și Jack Wagner apar în acest film, care continuă povestea de dragoste a unui cuplu deja cunoscut iubitorilor de filme Hallmark, Elizabet și Jack și a peripețiilor lor din orășelul Hope Valley.

New Year's Eve Gala

Filmul are premiera pe 30 decembrie, nu se șie încă subiectul.
Nu pot spune că este vreun film care să mă atragă în mod deosebit, dar nici n-aș spune pas în weekenduri, mai ales dacă se răcește vremea și e timpul pentru stat sub pătură cu o cană de ciocolată caldă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…