Treceți la conținutul principal

Rimmel Extra Super Lash


Astăzi mi-am dat seama că trebuie să renunța la acest rimel și să încep alt tub și totodată mi-am dat seama că nu am scris nimic despre el pe blog. Ori mie îmi place să scriu despre toate lucrurile pe care le testez.
Voi începe prin a spune că nu știu dacă am nimerit eu un produs prost, în sensul că era deja cam vechi sau pur și simplu e unul dintre cele mai proaste rimeluri pe care le-am încercat vreodată. L-am cumpărat într-o campanie de reduceri pe elefant.ro și cred că am plătit numai vreo 8 lei pe el, așa că oricum nu mă așteptam la minuni, dar nici să fie un produs atât de prost.
Ce zice producătorul? Pe site-ul Rimmel scrie că e potrivit pentru un look natural sau dramatic, separă genele, este potrivit pentru ochii sensibili și este testat dermatologic.
Ce spun eu? Nu știu cum ai putea obține un look natural cu el, pentru că formula sa este exagerat de vâscoasă și creează aspectul acela de piciorușe de păianjen, adică genele se adună mai multe la un loc și dacă nu ai grijă rămâne mai mult rimel pe vârful genelor și le încarcă. Deci nici gând de separare. Nu îmi plac rimelurile foarte lichide, care nici nu se observă pe gene, însă acesta mi se pare cam exagerat. Are o textură vâscoasă, care se agață prea mult de gene. Nu mai spun că dacă aplic și un al doilea strat, acesta devin atât de gros, încât îmi simt genele grele, de parcă aș purta gene false, lucru care nu îmi place deloc.
Singurul lucru cu care pot fi de acord parțial este că nu mi-a iritat ochii deloc, dar nici nu am sensibilități prea mari, din câte știu eu.


Am încercat să fotografiez aplicatorul și nu știu dacă se poate observa că, oricât ai încerca să îndepărtezi din produs, rămâne foarte mult, mai ales spre vârf și probabil că de aceea este mai greu de aplicat pe sprâncene.
Eu l-am folosit pentru că nu am vrut să se irosească degeaba, dar cu siguranță nu l-aș mai recumpăra și nu îl recomand nimănui. Nu cred că am avut vreun alt rimel de la Rimmel ca să pot spune că nici unul dintre ele nu este ok însă această primă experiență mi-a cam tăiat cheful de a mai încerca altul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…