Treceți la conținutul principal

Produse consumate - august 2017


Luna august a fost un fel de ianuarie pentru mine. Foarte aglomerată și parcă nu se mai termina odată, așa că nici nu am apucat să mai scriu nici pe blog. De asemenea, mi-am dat seama că nici nu voi avea timp să termin reading challenge-ul de anul acesta pentru că nici nu reușesc să găsesc toate cărțile din listă.
Revenind însă la produsele consumate, nici acestea nu au fost prea multe.
Gel de duș Palmolive Chocolate Passion - are un miros de ciocolată chiar delicios, nu miroase a ceva sintetic și este o cremă de duș cu o textură mai densă, care lasă pielea catifelată.
Săpun lichid Today cu floare de lotus - spre deosebire de gelurile de duș din această gamă, pe care nu le recomand deloc, săpunul lichid e chiar ok.
Deodorant Fa NutriSkin - nu mi se pare că are vreun efect antiperspirant și aș putea la fel de bine să nici nu mă dau cu el, așa că nu îl voi mai folosi.
Săpun de Marsilia Cien cu piersică - este un pachet de 3 bucăți, la un preț foarte accesibil și mi-au plăcut aceste săpunele fiindcă sunt hidratante și au un miros plăcut. De obicei, folosesc săpunurile solide mai mult pentru mâini, dar acestea sunt destul de bune și pentru corp pentru că nu usucă pielea.
Săpun lichid Nectar Of Beauty cu migdale - ca și deodorantul din această gamă, acest produs care se comercializează în magazinele Carrefour a fost o dezamăgire. Are un miros foarte neplăcut, grețos de dulce, nicidecum așa cum ar trebui să miroasă migdalele și este și foarte apos.
2 măști pentru față K-Classic pentru hidratare și 2 măști K-Classic antirid, despre care am scris că sunt foarte ok la prețul accesibil pe care îl au.
Doar atât am pentru această lună, produse pentru îngrijirea corpului și nimic deosebit de spectaculos.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…