Treceți la conținutul principal

Filmele toamnei 2017

Sunt atât de multe filme pe care nu am apucat încă să le văd, mai ales că n-am ajuns pe la un cinematograf - noi nu avem unul în oraș - dar cu toate acestea îmi place să fiu la curent cu noile apariții cinematografice.
Și cum vara e deja pe sfârșit, e timpul să ne îndreptă, atenția și spre filmele care au anunțată premiera toamna aceasta.


All I See Is You

Blake Lively, una dintre preferatele mele joacă în acest thriller rolul unei femei oarbe care își recapată vederea și își dă seama că mariajul ei și viața pe care o cunoștea nu este ceea ce pare. Sună interesant, mai ales că îmi place o dramă bună de cuplu.


The Mountain Between Us

Când ai un cuplu format din Kate Winselt și Idris Elba care rămâne blocat pe vârful unui munte și trebuie să lupte pentru supraviețuire, nu are cum să nu iasă ceva bun!


Thor: Ragnarok

În ultima perioadă, chiar îmi plac filmele cu supereroi și nici cei din Avengers nu fac excepție. În plus, e un film dedicat lui Thor aka Chris Hemsworth și cum naiba să mă plictisesc să mă holbez la el vreo două ore? Ar putea la fel de bine să citească un ziar în timp ce soare leneș dintr-un capuccino și tot aș fi interesată.


A Bad Moms Christmas

N-am apucat încă să văd nici primul Bad Moms, dar a auzit că e o comedie faină și apoi, îmi plac comediile de Crăciun - pe cine păcălesc, îmi place aproape orice film de Crăciun. Pe lângă asta, îmi place și Mila Kunis și cred că rolurile din comedii i se potrivesc cel mai bine.


Murder on the Orient Express

Îmi plac romanele Agathei Christie, așa că o nouă ecranizare e oricând binevenită. Din distribuiție fac parte nume mari: Kenneth Branagh, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench și Johnny Depp.
Cam acestea sunt filmele care mi-au atras atenția, se mai anunță și ceva filme biografice, dar care nu mi-au atras atenția, precum și filmul Justice League, dar cum n-am văzut nici Wonder Woman, nu știu încă dacă m-ar interesa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…