Treceți la conținutul principal

Produse consumate iulie 2017


După avalanșa de ambalaje goale de luna trecută, eram sigură că iulie va fi o lună mai „săracă” în ceea ce privește produsele consumate, dar tot am strâns câte ceva. Inițial, m-am gândit că postările de genul ăsta sunt cam stupide că practicte apuci să arăți un morman de gunoaie, dar apoi mi-am dat seama că cele mai bune review-uri le poți da pentru niște produse pe care chiar le-ai folosit până le-ai terminat, așa că acesta este motivul pentru care continui să le fac și eu. Luna aceasta am consumat următoarele produse:
Loțiune tonică cu salcâm japonez Natura Estonica și cremă pentru față cu salcâm japonez Natura Estonica. Despre ambele produse am scris într-un haul Natura Estonica. Loțiunea am înlocuit-o cu un produs care îmi place mai mult despre care voi scrie pe blog. Crema a fost ok, dar mai degrabă mi s-ar potrivi în sezonul rece, deoarece este cam intens hidratantă - cel puțin pentru tipul meu de ten.
Săpun lichid cu lămâie verde - este marca proprie din Lidl, nu e cine știe ce, dar nici nu pot spune că este apă chioară. Acceptabil.
Deodorant spray Dove Go Fresh cu castravete și ceai verde - am tot ocolit deodorantul ăsta pentru că mă gândeam că va avea un parfum ciudat, dar m-am înșelat. Miroase foarte plăcut, nu mi-a iritat pielea și nu mi-a lăsat pete pe haine. Îl voi mai recumpăra.
Gel de duș Cien Tropical mango - gelurile de duș Cien îmi plac în general, așa că evident am ales și o aromă de vară, care să mă ducă cu gândul la vacanță.
Șervețele umede Dove Baby - o să râdeți, dar eu le folosesc pentru demachierea tenului, fiindcă sunt mai blânde cu pielea. În plus, sunt mult mai avantajoase ca preț fiind foarte multe într-un pachet. Eu folosesc șervețele demachiante doar ca să înlătur „grosul”, pentru că apoi folosesc și alte produse de demachiere. Pentru mine, sunt destul de eficiente. Evident, nu înlătură și rimelul, dar fond de ten, farduri, toate aceste produse se îndepărtează ușor.
Pudră compactă Revlon Colorstay - am reușit să consum aproape de tot pudra asta acum că a fost vară și sunt puțin bronzată, deoarece nu este în nuanța mea obișnuită. Ca și fondul de ten din gama asta, nu prea mi-a plăcut fiindcă am impresia că încarcă fața. prefer pudrele cu o textură mai lejeră.
Pudră iluminatoare essence, ediție specială Twilight Breaking Dawn - e o pudră veche de când istoria, așa că m-am străduit să o consum cât mai mult. Mi-a mai rămas ceva produs în ambalaj, dar am decis că e cazul să o arunc la coș. Pudra asta e veche, de pe vremea când iluminatoarele nu erau la modă și cred că au făcut-o mai degrabă ca să se potrivească cu toată ideea de „Edward strălucește ca un diamant bla bla bla”. Pe ea scrie că se poate folosi pe toată fața. dar în nici un caz nu se poate așa ceva fiindcă te face să arăți într-adevăr ca un glob de discotecă. Nu este destul de fină și e destul de sclipicioasă. Chiar și aplicată ca o pudră iluminatoare obișnuită, scoate în evidență toate micile imperfecțiuni ale tenului. Eu am folosit-o pe corp, în zona decolteului sau pe umeri, și ca fard iluminator, dar m-am plictsit de ea fiindcă nu se mai consuma odată.
Săpun Cretan Secrets cu lavandă - nu l-am consumat încă, dar nu mai țin și ambalajul.
Ruj verde no name - da, e ieftin și da, nici nu știu ce or fi băgat în el, dar îmi plac mult rujurile astea care se adaptează după ph-ul pielii. Mie mi se pare că obțin astfel cea mai frumoasă nuanță de roz tranafiriu, care îmi vine perfect. Voi încerca totuși să găsesc o alternativă la rujurile astea chinezești ieftine, dar nu una scumpă, fiindcă nu consider că merită să dai banii pe fițe, cum sunt rujurile alea Princess Frog - parcă așa se numesc.
Fond de ten Vollare Cashmir - acum cred că are un ambalaj nou, negru. Este un fond de ten produs în Polonia de firma Verona și e super-ieftin. L-am folosit, dar cu siguranță nu l-aș mai cumpăra fiindcă are o textură prea groasă și se întinde foarte greu pe piele. Nici nu îl aplicam pe toată fața fiindcă cred că mi-ar fi lăsat dâre inestetice, mai mult pe locurile unde voiam ceva acoperire în plus. Nu îl recomand.
Atât pentru luna aceasta, să vedem ce noutăți aduce luna august.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…