Treceți la conținutul principal

Mască L'Oreal Pure Clay pentru matifierea tenuluiA fost mare nebunie cu măștile astea, vedeam reclama peste tot și normal că mi-au trezit curiozitatea. Cu toate acestea, n-aș fi plătit 50 de lei pe o mască cu argilă, fiindcă pot să-mi cumpăr eu cantități mari de argilă cu banii ăia și să obțin mai multe de 10 aplicări cât se presupune că are cutia.
Apoi, s-a deschis și la Mediaș un DM, am zis gata, mă duc să iau o mască atunci când e la reducere. Dar n-am ajuns încă pe acolo fiindcă tot timpul a intervenit câte ceva. În cele din urmă, cei de la Emag au avut o promoție la măștile astea - doar 30 de lei masca + transport gratuit. Gata, acum era momentul să văd și eu ce e cu măștile astea. Fiind și vară și având tenul predispus la acnee, am ales masca purifiantă, cu efect de matifiere a tenului.
Ce conține:
  • Caolin - o argilă albă care absoarbe excesul de sebum.
  • Montmorillonit - un tip de argilă care provine din Franța, cu un conținut ridicat de minerale care acționează împotriva imperfecțiunilor.
  • Ghassoul - un tip de argilă marocană, bogată în oligo-elemente, cu proprietatea de a revitaliza tenul.
  • Eucalipt.

Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Cred că în cazul tenului gras/mixt se poate aplica peste tot, iar pentru alte tipuri de ten se poate aplica în zonele predispuse la excesul de sebum - frunte, nas, bărbie.


Masca este ambalată într-un recipient din sticlă, arată destul de „fancy”, ca majoritatea produselor L'Oreal. Are o culoare verde și un miros fresh, foarte plăcut, daorită eucaliptului.
Se aplică pe față și se lasă să acționeze 5-10 minute. Inițial, am simțit ușoare furnicături pe piele și deja m-am gândit că probabil mă irit de la ea și nu o voi mai putea folosi, dar cam după un minut, senzația a dispărut. Am lăsat masca să se usuce, de altfel se vede și cu ochiul liber când se poate îndepărta. 
Masca face ce promite, mi-am simțit tenul foarte curat, împrospătat și într-adevăr nu mai arătam atât de lucioasă, în special în zona T unde am eu probleme.
În rest, nu pot spune mare lucru, este o mască de față, unele rezultate se văd imediat, altele în timp. Pentru mine, măștile fac parte din ritualul de răsfăț săptămânal și nu prea folosesc măști făcute în casă fiindcă nu am răbdare pentru ele, ca să fiu sinceră. Nu aș da 50 de lei pe o mască cu argilă, dar la preț redus, având în vedere că eu cred că recipientul ajunge și pentru mai mult de 10 utilizări, eu sunt mulțumită. De fapt, chiar aș vrea să încerc și celelalte două măști din gamă, să le aplic în funcție de nevoile tenului. Mai este o mască revitalizantă și una exfoliantă, pe care e foarte probabil să le adaug în „colecția” mea.
Ați încercat măștile acestea? Care vă place mai mult?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…