Treceți la conținutul principal

Produse consumate aprilie 2017


Și a mai trecut o lună, din fericire. De abia aștept să treacă și luna mai, pentru că este una încărcată de evenimente și abia apoi pot să mă gândesc și eu la un mini-concediu vara asta. 
Deocamdară, acestea sunt produsele pe care le-am terminat luna aceasta. Cam puține, dar asta e. Mai aveam pe acolo și un săpun solid cu miros de fructe exotice, însă am uitat să țin ambalajul, așa că nu mai țin minte ce anume era. În fine, în imagine avem următoarele:
Deodorant cu bilă Rexona Black&White pentru bărbați - ăsta l-am cumpărat din greșeală, că n-am văzut că e varianta pentru bărbați. L-am folosit oricum, fiindcă are un parfum foarge discret. Nu mi-a pătat nici hainele, așa că presupun că face ceea ce promite.
Gel de duș Dove Talco - ăsta e un flacon XXL, de 700 ml, pe care l-am găsit într-un magazincare cred că vinde marfă confiscată. Eu n-am văzut la noi pe piață varianta asta, Talco și scrie doar în italiană și engleză pe flacon. Are un miros ”clasic” ca toate produsele Dove și mi-a plăcut. Face multă spumă, hidratează pielea. Singura chestie e că a rămas ceva produs în flacon pentru că ambalajul este dintr-un plastic destul de tare și n-am putut să scot chiar tot gelul de duș din el. Din ce am înțeles din descriere, se poate folosi și ca spumant, dar nu am testat cum funcționează fiindcă prefer să fac duș și rareori îmi pierd timpul cu o baie, din motive ”tehnice”. Am o cadă prea mică și cam dârdâi de frig dacă fac baie.
Mascara Yves Rocher Vertige Longueour - are un aplicator foarte subțire, de plastic, după care nu m-am înnebunit. În schimb, formula rimelului mi-a plăcut. Nu se adună pe gene, nu a devenit vâscos și chiar făcea genele foarte lungi. Nu l-am aruncat fiindcă s-a uscat, ci fiindcă chiar l-am consumat.
Mascara cu slipici e.l.f. - nu știu exact cum se numește, fiindcă nu o mai au în ofertă și nici numele nuanței pentru că nu mai aveam eticheta pe ambalaj. Am cumpărat-o o dată de Blak Friday cu vreo 3 lei - fără să exagerez! - și nu face nici atât. Este de fapt un gel albastru cu sclipici în el, care nu se vede absolut deloc pe gene. Iar când se vede, rămâne câte o bucată de sclipici pe vărful genelor, încât ori de câte ori clipeam, aveam impresia că văd puncte albastre. Am încercat să o folosesc, jumătate din tub e consumat, dar efectiv nu am ce face cu ea și nu merită osteneala.
Fond de ten Revlon Nearly Naked - și acest fond de ten am încercat să îl folosesc, ba amestecându-l cu altele, ba cu puțină cremă hidratantă ca să îl mai deschid la culoare. L-am primit cadou și e evident o nuanță prea închisă. Medium Dark, dacă nu mă înșel. Când eram bronzată, vara, puteam să îl aplic și singur, dar nici așa nu mi-a plăcut. m mai avut fonduri de ten Revlon, din gama Colorstay, și nici acelea nu mi-au plăcut, oricât le laudă lumea. Mi se pare că rămân oarecum lipicioase pe ten, iar dacă vrei să aplici încă un strat n locurile cu probleme - fiindcă nu au acoperire mare - atunci se adună pe piele ca o mască. Nu le recomand și nici nu mi-aș mai cumpăra vreodată un fond de ten Revlon.
Acestea sunt toate produsele consumate luna trecută. Sunt puține, dar nu îmi place să adun zeci de ambalaje, așa că prefer să le arunc la sfârșitul lunii, chiar dacă nu sunt multe.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…