Treceți la conținutul principal

It's begining again...


Dragilor, astăzi pentru mine este o zi mare. Nu pentru că e zi liberă și am și eu parte de un weekend prelungit, ceea ce ÎNTOTDEAUNA mă bucură. Nu pentru că e o zi frumoasă și însorită afară. Nu. Azi începe ceea ce eu numesc ”maratonul Twin Peaks”!
Pe data de 21 mai are premiera în SUA noul sezon, sezonul 3 al serialului Twin Peaks, scris, produs și regizat de aceiași David Lynch și Mark Frost și cu majoritatea actorilor din serialul original, inclusiv Kyle McLachlan și Sheryl Lee. La noi, va fi difuzat cu doar o zi mai târziu, pe HBO, începând cu data de 22 mai. 
Până atunci, pe HBO 3 vom putea urmări începând de astăzi, primele două sezonale ale serialului, cu câte 2 episoade zilnic. Orele de difuzare variază, dar în general în jurul oerei 23. Iar diseară, 1 mai, de la ora 21, pe Cinemax vom putea urmări filmul Twin Peaks - Fire Walk With Me, care prezintă ultimele 7 zile din viața Laurei Palmer. Săptămâna aceasta am citit și Jurnalul Laurei Palmer, așa că acum sunt deja ”în temă”.
Twin Peaks este un serial pe care îl iubești sau îl urăști, nu prea este cale de mijloc. Pe mine personal mă fascinează,pentru că uite, au trecut 25 de ani și de atunci eu n-am mai văzut așa ceva la TV: un amestec perfect de crimă, comedie neagră, elemente horror și suprarealism. Știu asta cu siguranță fiindcă am revăzut serialul acum vreo 7-8 ani și mi s-a părut la fel de fascinant. 
De altfel, cred că e prea greu să explic totul. Ce ați zice dacă facem un fel de ”ne uităm împreună?”
În fiecare zi, voi scrie impresiile mele referitoare la episoadele zilnice și apoi vedem și cum mi se pare noul sezon. Sper să nu mă dezamăgească!
Până atunci...FIRE...WALK...WITH...ME!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…