Treceți la conținutul principal

Filmele verii 2017


Aveam în plan să fac o scurtă trecere în revistă a filmelor care apar în această vară, dar atât am amânat, încât unele dintre ele deja au ajuns pe marile ecrane. Cu toate acestea, iată care sunt filmele acestei veri pe care vreau să le văd, precum și motivele pentru care le aștept cu nerăbdare.


Baywatch

Ok, știu ce-o să spuneți. Baywatch??? Da, pentru că eu am crescut în anii 1990 și tot ce ține acea decadă mă face să devin nostalgică. Așadar, ca mai orice om, urmărit și eu serialul Baywatch când era difuzat de TVR1. Nu țin minte mare lucru, doar băieții și fetele care alergau în slow motion pe plajă și nici nu mă aștept ca filmul să fie prea grozav din punct de vedere al scenariului. Cu toate acestea, cred că e un film numai bun pentru vară, cu mare, soare, plajă și oameni faini. Din distribuție fac parte The Rock și Zac Efron, dar și câțiva actori din serialul original vor avea apariții scurte, ca de exemplu David Hasselhoff și Pamela Anderson


My Cousin Rachel

Este o nouă ecranizare a romanului lui Daphne de Maurier, publict în 1951, despre o femeie misterioasă care este posibil să îl fi ucis pe tutorele verișorului său. Rolul principal este interpetat de Raquel Weisz.


The Beguilded

Un ofițer rănit în timpul Războiului Civil se refugiază la o școală de fete. Este un film regizat de Sofia Coppola, care în general alege povești interesante, iar în rolurile principale sunt Kristen Dunst și Colin Farrell.


Lady Macbeth

O tânără fmeie căsătorită cu un bărbat mai în vărstă este prizonieră într-o căsnicie fără dragoste și caută consolare în brațele unui amant de vârsta ei.


To the Bone

Keanu Reeves și Lily Collins joacă în acest film despre o femeie care suferă de anorexie ce se internează într-un sanatoriu într-o ultimă încercare să își salveze viața.


Tulip Fever

Asemănător cu Lady Macbeth, este povestea unei tinere femei căsătorite din obligație cu un negustor de flori. Ea își găsește un amant, iar pentru a se putea întâlni cu el, se folosește de identitatea servitoarei sale.
Cam acestea sunt filmele care mi-au atras atenția vara acestea. Sunt multe filme ”de epocă”, dar îmi plac foarte mult astfel de povești, pentru că întotdeauna mai învăț puțină istorii, noțiuni legate de eticheta socială a acelor vremuri, sunt costume frumoase, așa că, într-un cuvânt, îmi plac mai mult decât blockbuster-ele pline de acțiune și CGI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…