Treceți la conținutul principal

Filmele verii 2017


Aveam în plan să fac o scurtă trecere în revistă a filmelor care apar în această vară, dar atât am amânat, încât unele dintre ele deja au ajuns pe marile ecrane. Cu toate acestea, iată care sunt filmele acestei veri pe care vreau să le văd, precum și motivele pentru care le aștept cu nerăbdare.


Baywatch

Ok, știu ce-o să spuneți. Baywatch??? Da, pentru că eu am crescut în anii 1990 și tot ce ține acea decadă mă face să devin nostalgică. Așadar, ca mai orice om, urmărit și eu serialul Baywatch când era difuzat de TVR1. Nu țin minte mare lucru, doar băieții și fetele care alergau în slow motion pe plajă și nici nu mă aștept ca filmul să fie prea grozav din punct de vedere al scenariului. Cu toate acestea, cred că e un film numai bun pentru vară, cu mare, soare, plajă și oameni faini. Din distribuție fac parte The Rock și Zac Efron, dar și câțiva actori din serialul original vor avea apariții scurte, ca de exemplu David Hasselhoff și Pamela Anderson


My Cousin Rachel

Este o nouă ecranizare a romanului lui Daphne de Maurier, publict în 1951, despre o femeie misterioasă care este posibil să îl fi ucis pe tutorele verișorului său. Rolul principal este interpetat de Raquel Weisz.


The Beguilded

Un ofițer rănit în timpul Războiului Civil se refugiază la o școală de fete. Este un film regizat de Sofia Coppola, care în general alege povești interesante, iar în rolurile principale sunt Kristen Dunst și Colin Farrell.


Lady Macbeth

O tânără fmeie căsătorită cu un bărbat mai în vărstă este prizonieră într-o căsnicie fără dragoste și caută consolare în brațele unui amant de vârsta ei.


To the Bone

Keanu Reeves și Lily Collins joacă în acest film despre o femeie care suferă de anorexie ce se internează într-un sanatoriu într-o ultimă încercare să își salveze viața.


Tulip Fever

Asemănător cu Lady Macbeth, este povestea unei tinere femei căsătorite din obligație cu un negustor de flori. Ea își găsește un amant, iar pentru a se putea întâlni cu el, se folosește de identitatea servitoarei sale.
Cam acestea sunt filmele care mi-au atras atenția vara acestea. Sunt multe filme ”de epocă”, dar îmi plac foarte mult astfel de povești, pentru că întotdeauna mai învăț puțină istorii, noțiuni legate de eticheta socială a acelor vremuri, sunt costume frumoase, așa că, într-un cuvânt, îmi plac mai mult decât blockbuster-ele pline de acțiune și CGI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…