Treceți la conținutul principal

Produse consumate martie 2017


Luna aceasta nu am prea multe produse de arătat, însă am hotărât să le adun pe toate într-o scurtă postare, fiindcă nu îmi place să țin prea mult timp ambalaje goale prin casă, sunt puțin OCD în privința asta.
1. Loțiune de corp Dove Purely Pampering cu fistic și magnolie. Aceasta am primit-o anul trecut în schimbul unor puncte Dove Club, Păcat că nu mai oferă produse gratuite Dove. În fine, loțiunea mi-a plăcut mult, nu lasă o peliculă lipicioasă la suprafața pielii, are un miros foarte plăcut, nimic de obiectat.
2. Șampon Schauma Keratin Strong. Nu știu dacă se mai fabrică șamponul ăsta, că eu tot la promoție l-am găsit și au apărt gamele noi, însă îmi place foarte mult. În trecut, am avut experiențe neplăcute cu Schauma pentru că am încercat șampoane care mi-au provocat mătreață. Ăsta e foarte ok, și îmi place că are un preț mic, sub 10 lei, dar face ceea ce promite. Îmi lasă părul strălucitor, are volum, nu știu dacă întărește firul de păr, pentru că nu am avut o problemă cu căderea părului. În general am observat că șampoanele cu keratină dau părului acel aspect pe care eu mi-l doresc, de păr strălucitor și frumos, de parcă ar fi vopsit, deși nu e, e culoarea mea naturală.
3. Deodorant cu bilă Rexona Motion Sense Stress Control. Un deodorant ok, are un parfum plăcut de citrice și n-am observat să lase urme albe pe haine.
4. Săpun Dove Cream Oil cu ulei de argan. Îmi plac toate săpunurile Dove, așa că acum pur și simplu iau la rând toate sortimentele pe care le au.
5. Săpun Fa cu ulei de cocos. Dacă e ceva ce consumăm la greu în familie sunt săpunurile. Și săpunurile Fa îmi plac, pentru că au tot felul de combinații de mirosuri plăcute și nu usucă pielea.
6. Mini cremă Nivea. Ultimul produs rămas din calendarul de advent. Am folosit-o ca și cremă de mâni. Niciodată nu mi-a plăcut formula cremei Nivea clasice. Mi se pare prea grasă, eventual persoanele care au pielea foarte uscată se pot folosi de ea.
Atât pentru luna martie, cum spuneam nu am prea multe lucruri de arătat, însă voi încerca luna aceasta să nu mai fiu atât de leneșă și să scriu măcar de două ori pe săptămână pe blog. Nu mi-a venit să cred că în martie n-am apucat să scriu deloc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…