Treceți la conținutul principal

Obsesii muzicale - aprilie 2017


Având în vedere că toate ”obsesiile” pe care le am în materie de muzică mă țin o bucată bună de timp, nu vreau să fac din această rubrică una lunară, pentru că s-ar putea să nu am întotdeuna piese noi sau piese redescoperite de prezentat.
În ultimele să zic două săptămâni, cam așa, s-au mai schimbat puțin și piesele pe care le ascult, față de ultima dată, care a fost acum două luni. Așadar, fără să mai lungim mult vorba, iată ce piese am eu pe repeat:

Imagine Dragons - BelieverImagine  Dragons a fost o trupă care mi-a atras atenția de la hitul care i-a consacrat, Radioactive. De atunci, nu prea am mai auzit de ei, însă piesa asta, Believer a fost o surpriză plăcută. Are ceva molipsitor, e o piesă super-bună să te motiveze să faci sport, sau să îți începi o zi de rahat, gata să iei lumea în piept.
Dacă vi se pare cunoscut tipul din videoclip, nu aveți vedenii, e chiar Dolph Lundgren, o alegere foarte potrivită dacă e să mă întrebați pe mine.

Eric Saade feat. Gustaf Noren, Filatov&Karas - Wide Awake [Red Mix]Asta nu e o piesă nouă, a fost lansată anul trecut, dar soțul meu e de vină că m-a molipsit cu ea și acum o fredonez non-stop! Eric Saade a făcut parte dintr-o trupă suedeză de băieți și s-a lansat apoi într-o carieră solo. În 2011, a reprezentat Suedia la Eurovision, unde a ocupat locul 3. Are o iubită super-simpatică, Nicole Falciani, o vloggeriță pe care am și început să o urmăresc pe YouTube. Gustaf Noren a făcut parte dintr-o formație populară suedeză, Mando Diao, însă acum este și el pe cont propriu. Cei doi băieți au făcut un featuring pentru Wide Awake, însă varianta remixată a duo-ului rusesc Filatov&Karas mi se pare mult mai bună. Nu sunt întotdeauna de părere că o piesă are nevoie de un remix, dar pentru asta s-a potrivit ritmul mai alert.
Iar Gustaf....hmmmmmmmmmmmmmmmm. Pe lângă timbrul vocal foarte plăcut, ai și la ce să te uiți. 

Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo & Kid Ink - Hey Baby (feat. Deb's Daughter)Atâția oameni pentru o singură piesă...Dar îmi place foarte mult partea de refren și sound-ul, așa că fac abstracție că titlul mă duce cu gândul la piesa lui Gwen Stefani cu același nume.

Ed Sheeran - Shape Of YouNu prea mă omoram după baladele siropoase ale lui Ed, dar trebuie să recunosc că piesele astea de pe noul abum, Castle On The Hill și Shape Of You sunt mai pe gustul meu. Aceasta din urmă a ajuns să fie momentan tonul meu de apel pe telefon.

J. Balvin - Safari feat. Pharrell Williams, BIA, SkyOk, știu că piesa e destul de tâmpițică, dar însăși absurditatea versurilor în spangleză mă face să o tot fredonez. Adică...Oye mami, veo tu body, que tu body es un safari. Enough said!

Salvatore Ganacci feat. Enya and Alex Aris - DivePiesa asta numai în Germania a prins cât de cât și la noi și nu îmi explic de ce. Mie îmi place pentru că are un sample de pe Ready Or Not al celor de la Fugees, poate și din cauza clipului ciudățel, fiindcă n-am înțeles ce e cu nenea cu părul lung, e mafiot sau ceva. Și cum face să aibă păr așa fain???

Vescan - Tic-Tac feat. Mahia BeldoȘi ca să includ și o piesă românească în listă, îl aleg pe Vescan. Mie-mi place cum face versuri băiatul ăsta, puțin îmi pasă dacă unii zic că e comercial și că de ce cântă cu artiști din sfera pop, până la urmă ne e nimic rău să îți faci mesajul mai plăcut urechilor, să ajungă și la cei care nu sunt fani ai genului hip-hop, așa cum sunt și eu. Recunosc, niciodată nu mi-a plăcut, decât așa, în doze mici. Nu știu cine e Mahia Beldo, dar are o voce foarte faină, caldă, se potrivește pe piesă.
După cum puteți observa, nu prea am inclus piese noi, doar vreo două, dar asta se datorează și faptului că, de când nu mai lucrez pe partea de moderație la radio, sau mă rog, nu mai sunt ”DJ”, cum ar zice unii, la mine ajung mai greu noutățile muzicale.
Voi ce mai ascultați? Ceva piese faine de zbânțuială, că tot ne apropiem de vară?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…