Treceți la conținutul principal

Produse consumate februarie 2017


Deja suntem în 5 martie, dar efectiv nu am avut timp de scris și pe blog, așa că revin mai târziu cu postrea aceasta. Nu am mai așteptat să treacă 2 luni, chiar dacă n-am terminat prea multe produse fiindcă nu rezit, trebuie să arunc ambalajele goale, nu îmi place să le țin aiurea prin casă.
Așadar, în februarie am consumat puține produse.
Săpun lichid Sweet Home cu miros de bumbac - ce o mai fi și aia...L-am cumpărat de la un chioșc de cartier fiindcă rămăsesem fără săpun și a fost ieftin, vreo 4 lei dacă nu mă înșel, însă e apă chioară, nu l-aș recomanda nimănui.
Săpun Fa Magic Oil cu ulei de iasomie roz - luna asta am înlocuit Dove-ul cu un săpun Fa și am fost plăcut surprinsă. Nu usucă pielea și miroase foarte frumos.
Mini cremă de mâini Kamill - a avut un miros plăcut și hidrata destul de bine pielea.
Mini apă micelară L'Oreal Skin Perfection - nu m-a imrpesionat prea tare, sincer părea a fi apă simplă. Îndepărtează machiajul feței și fardul, dar rimelul nu și nici nu îți dă senzația aia de împrospătare ca să o folosești ca loțiune tonică.
Mostră cremă Vichy Neovadiol
Mostră cremă antirid Yves Rocher Serum Vegetal - am avut și produsul full size și pot să spun că e o cremă destul de ok, dar nu face minuni încât să merite prețul întreg de catalog.
Mostră ser antiimperfecțiuni Ivatherm Ivapur - mi-a plăcut că, spre deosebire de alte seruri nu lasă senzația aceea de piele lipicioasă și nu e absolut necesar să aplici și o cremă după utilizare.
Mostră apă de toaletă Antonio Banderas Her Secret - am comandat-o mai demult de pe Aoro ca să o testez și am decis s-o folosesc, că nu îmi place să am un teanc de mostre prin casă. Mi s-a părut cam dulceag, cu un miros greu, oriental, cam cum erau parfumurile bunicii. Nu mi-a plăcut, deși parfumurile bărbătești Antonio Banderas mi se par destul de reușite.
Asta a fost tot pentru luna trecută. Să vedem ce mai testez luna aceasta.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…