Treceți la conținutul principal

Obsesii muzicale - februarie 2017E târziu, chiar spre dimineață aș putea spune, dar cum nu am somn câteodată săptămâni la rând, m-am trezit că ascult iarăși muzică la căști. Și culmea, cam aceleași melodii ce le ascult de câteva săptămâni încoace. Ia să vedem, sunt singura obsedată de piesele astea?


Sean Paul feat. Dua Lipa - No LieSea Paul a intrat într-un con de umbră timp de câțiva ani ca artist solo, așa că s-a întors la ceea ce l-a consacrat: colaborările. La fel de interesant sună și această piesă, cu Dua Lipa, unul dintre cele mai puternice debuturi de anul trecut.

Luis Fonsi feat. Daddy Yankee - DespacitoPiesa asta a devenit deja unul dintre hiturile de la început de an. De Luis Fonsi am auzit, dar nu pot spune că îi cunosc muzica, în schimb de Daddy Yankee. Hey, câtă ”Gasolina” și cât ”Rompe” am dansat în tinerețile mele, mai ales după 2-3 beri...


Zayn Malik feat. Taylor Swift - I Don't Wanna Live ForeverCa să fie lucrurile clare, nu sunt fană nici Taylor Swift, nici al filmelor Fifty Shades of Grey, dar vedeți voi, filmele astea sunt ca cele din seria Twilight. Au tot timpul măcar câteva piese bune pe soundtrack. Și asta de exemplu nu-mi iee din cap, mai ales că are un refren atât de ușor de fredonat. Cu siguranță vom mai auzi de ea anul acesta!

Cristina Bălan - UnbreakableSingura piesă care nu este o colaborare din toate acestea și singura românească e veche de aproape un an. Nu știam de ea, pentru că n-am mai urmărit Vocea României și nu cred c-am auzit piesa asta pe radio. Dar de când rulează noul promo pentru Românii au talent pe PRO TV, am auzit piesa asta pe fundal și pe cuvânt că am crezut că e un interpret străin, până mi-a zis Shazam că e de fapt vorba despre Cristina Bălan. Piesa sună bine de tot și-mi pare rău că o mulțime de alte gunoaie - scuze, dar așa e- sunt promovate și piesele bune se pierd undeva pe YouTube.

Și acum că mi-am ascultat piesele preferate ale momentului, e timpul să mă duc totuși la culcare! Mai ”vorbim”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…