Treceți la conținutul principal

Crema - minune Leac de-un veacDacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale.
Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă.
Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece.
Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze.
Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului.
Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”topește” rapid la contactul cu pielea, astfel că este absorbită rapid.


La ce am folosit-o eu
Fiind iarnă, chiar dacă am tenul mixt și nu folosesc creme grase, am aplicat-o în jurul nasului și a gurii pentru că mi se usucă pielea de la ger și îmi apar cojițe. A folosit-o și soțul meu care, pe lângă cojițe se mai înroșește și foarte tare la față când e ger. Nu i-a dispărut roșeața cu totul, dar s-a atenuat și nu i s-a mai uscat pielea.
El a folosit crema și după bărbierit, pentru că se irită foarte ușor, are pielea mai sensibilă.
Eu am mai folosit-o ca cicatrizant. Motanul meu e foarte supărăcios uneori și mereu îmi lasă zgârieturi pe mână, unele până la sânge. Cum aplic crema, durerea dispare, iar până a doua zi se observă deja că rănile se cicatrizează. 
Nu funcționează în cazul acneei. De altfel, producătorul precizează că nu oferă garanții în acest sens. Am testat-o puțin pe câteva coșuri care mai apar sporadic în bărbie, dar nu are nici un efect.
Este excelentă ca balsam de buze și arată și foarte fain, de parcă aș fi folosit un gloss.
Așadar, cred că e o cremă pe care e bine să o ai în casă. Din fericire, n-am avut ocazia să o testez pe arsuri pentru că nu a fost cazul, însă hidratează excelent, calmează roșeata pielii și este un foarte bun cicatrizant.
Îmi plac când dau peste astfel de produse naturale care mai și au efecte benefice. Nu știu dacă această cremă poate fi cumpărată și de altundeva, dar pot spune că se consumă foarte greu, sunt convinsă că aceasta pe care o am mă va ține mult, așa că își merită toți banii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…