Treceți la conținutul principal

Crema - minune Leac de-un veacDacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale.
Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă.
Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece.
Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze.
Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului.
Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”topește” rapid la contactul cu pielea, astfel că este absorbită rapid.


La ce am folosit-o eu
Fiind iarnă, chiar dacă am tenul mixt și nu folosesc creme grase, am aplicat-o în jurul nasului și a gurii pentru că mi se usucă pielea de la ger și îmi apar cojițe. A folosit-o și soțul meu care, pe lângă cojițe se mai înroșește și foarte tare la față când e ger. Nu i-a dispărut roșeața cu totul, dar s-a atenuat și nu i s-a mai uscat pielea.
El a folosit crema și după bărbierit, pentru că se irită foarte ușor, are pielea mai sensibilă.
Eu am mai folosit-o ca cicatrizant. Motanul meu e foarte supărăcios uneori și mereu îmi lasă zgârieturi pe mână, unele până la sânge. Cum aplic crema, durerea dispare, iar până a doua zi se observă deja că rănile se cicatrizează. 
Nu funcționează în cazul acneei. De altfel, producătorul precizează că nu oferă garanții în acest sens. Am testat-o puțin pe câteva coșuri care mai apar sporadic în bărbie, dar nu are nici un efect.
Este excelentă ca balsam de buze și arată și foarte fain, de parcă aș fi folosit un gloss.
Așadar, cred că e o cremă pe care e bine să o ai în casă. Din fericire, n-am avut ocazia să o testez pe arsuri pentru că nu a fost cazul, însă hidratează excelent, calmează roșeata pielii și este un foarte bun cicatrizant.
Îmi plac când dau peste astfel de produse naturale care mai și au efecte benefice. Nu știu dacă această cremă poate fi cumpărată și de altundeva, dar pot spune că se consumă foarte greu, sunt convinsă că aceasta pe care o am mă va ține mult, așa că își merită toți banii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…