Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 9E weekend! Yessssss! Nu știu dacă e bucurie mai mare când știi că vine ziua de vineri și poți să te relaxezi în sfârșit două zile.
Până și calendarul meu a sesizat acest aspect, pentru că mi-a făcut o surpriză foarte plăcută: un pliculeț cu sare de baie Kneipp, cu extract de lămâie și ulei de floarea soarelui. Nu am testat-o încă, pentru că am făcut un duș rapid în seara asta, dar cu siguranță o voi testa în perioada următoare. Îmi plac în general produsele pentru un răsfăț în baie, iar de marca Kneipp am auzit, însă nu am avut încă ocazia să testez ceva. 


Pentru că visez la o un Crăciun alb, așa cum erau cele din copilăria mea, melodia zilei de astăzi este Let It Snow! Acest cântec a fost compus în 1945 și se numără printre piesele clasice de Crăciun. 


Am găsit zilele trecute la mama o carte de care uitasem, Viața și aventurile lui Moș Crăciun, de L. Frank Baum. Nu aș putea spune că este neapărat una dintre poveștile mele preferate de Crăciun, merge pentru această perioadă. Deși este interesantă, în sensul că este vorba despre copilăria lui Moș Crăciun și cum a ajuns el să fie moșul are împarte daruri copiilor, dar parcă ceva nu face ”click”, nu mi s-a părut că i se potrivește neapărat caracterul din povestea lui Baum. Bineînțeles, este o chestiune de gusturi.


Filmul de Crăciun despre care vă vorbesc astăzi este Mr. Magorium's Wonder Emporium, cu Dustin Hoffman și Natalie Portman în rolurile principale. Nu a primit critici prea favorabile, dar mie mi-a plăcut mult ideea unui magazin de jucării magic, mai ales că în perioada premergătoate Crăciunului, aceste magazine se numără printre cele mai căutate.


Și acum, atât pentru astăzi, ne mai citim și mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…