Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 9E weekend! Yessssss! Nu știu dacă e bucurie mai mare când știi că vine ziua de vineri și poți să te relaxezi în sfârșit două zile.
Până și calendarul meu a sesizat acest aspect, pentru că mi-a făcut o surpriză foarte plăcută: un pliculeț cu sare de baie Kneipp, cu extract de lămâie și ulei de floarea soarelui. Nu am testat-o încă, pentru că am făcut un duș rapid în seara asta, dar cu siguranță o voi testa în perioada următoare. Îmi plac în general produsele pentru un răsfăț în baie, iar de marca Kneipp am auzit, însă nu am avut încă ocazia să testez ceva. 


Pentru că visez la o un Crăciun alb, așa cum erau cele din copilăria mea, melodia zilei de astăzi este Let It Snow! Acest cântec a fost compus în 1945 și se numără printre piesele clasice de Crăciun. 


Am găsit zilele trecute la mama o carte de care uitasem, Viața și aventurile lui Moș Crăciun, de L. Frank Baum. Nu aș putea spune că este neapărat una dintre poveștile mele preferate de Crăciun, merge pentru această perioadă. Deși este interesantă, în sensul că este vorba despre copilăria lui Moș Crăciun și cum a ajuns el să fie moșul are împarte daruri copiilor, dar parcă ceva nu face ”click”, nu mi s-a părut că i se potrivește neapărat caracterul din povestea lui Baum. Bineînțeles, este o chestiune de gusturi.


Filmul de Crăciun despre care vă vorbesc astăzi este Mr. Magorium's Wonder Emporium, cu Dustin Hoffman și Natalie Portman în rolurile principale. Nu a primit critici prea favorabile, dar mie mi-a plăcut mult ideea unui magazin de jucării magic, mai ales că în perioada premergătoate Crăciunului, aceste magazine se numără printre cele mai căutate.


Și acum, atât pentru astăzi, ne mai citim și mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…