Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 8Ce mai zi! Și ce mai sătpămână! Parcă ziua nu are destule ore și nu îmi ajunge timpul să mă ocup de toate lucrurile care apar pe parcurs. Din păcate, voi și azi foarte scurtă. De abia aștept weekend-ul, să reușesc să mă odihnesc ca lumea și să mă relaxez puțin.
Surpriza calendarului de astăzi a constat iarăși în produse pentru igiena orală: o mini pastă de dinți Theramed, care din câte îmi dau seama este pentru copii și un set de 6 periuțe All Dent, care cred că sunt pentru periajul în locurile greu accesibile. Sper că mâine o să fie ceva mai drăguț, pentru că ultimele două zile au fost destul de dezamăgitoare.


Filmul zilei de astăzi este Grinch, nu animația, ci filmu cu Jim Carey. Întotdeauna mi-a plăcut povestea monstrulețului care descoperă spiritul Crăciunului, precum și idilicul orășel Whoville, unde toată lumea sărbătorește Crăciunul cu mare fast. Am DVD-ul în colecția mea și îl urmăresc în fiecare an.


Melodia zilei este Jingle Bells, un cântec scris inițial în 1857 de James L. Pierpoint, pentru programul unei școli de duminică din New York. Și aceast cântec este interpretat în diferite variante, dar parcă tot cele ”clasice” îmi plac cel mai mult.


De citit nu am avut timp chiar deloc, așa că nu am ce povestioară sau carte să vă recomand astăzi, poate în zilele următoare voi avea mai multă inspirație. 
Atât pentru azi, ne ”citim” mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…