Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 7


Salutare!
Astăzi aproape că am ratat postarea calendarului de advent, deoarece am avut o zi lungă și obositoare. Multe lucruri de făcut la job, a fost și ziua mamei, am dormit și prost azi - noapte așa că am prins numai vreo 3 ore somn, într-un cuvânt acum sunt în ”zombie mode”. Așa că, sper că nu mi-o luați în nume de rău dacă ziua de astăzi va fi pusă pe fast forward.
Ușita de astăzi a calendarului a avut un cadou mai sărăcuț, două mostre de cremă de față Today cu Q10. Fiind o marcă proprie supermarketurilor Penny și fiind și ieftină, mă așteptam la o versiune mini a cremei, însă va trebui să mă mulțumesc doar cu două pliculețe. Dacă nu mă înșel, am avut o cremă Today cândva și a fost așa și așa. Nici nu strică nici nu ajută.


Filmul de astăzi este Goana după cadou, o comedie din 1996, cu Arnold Schwartzenegger în rolul principal. El joacă rolul unui tată disperat să cumpere o anumită jucărie pentru fiul său cu ocazia Crăciunului, dar acest lucru se va dovedi a fi mai dificil decât credea. Ca orice film cu Arnie, e departe să fie vreo capodoperă, dar este simpatic, amuzant și chiar drăguț uneori, așa că merge pentru perioada aceasta.


Melodia zilei este A Holly Jolly Christmas, în interpetarea lui Burl Ives. Cântecul a fost înregistrat inițial pentru desenul animat Rudolph the Red Nosed Reindeer, care a devenit un clasic de Crăciun în SUA, la fel ca și această melodie.


De citit, vă recomand o scurtă povestire scrisă de Nikolai Gogol, intitulată ”În noaptea de Ajun”. A fost scrisă în a doua jumătate a secolului XIX și este vorba despre un fierar în - ați ghicit - noaptea de ajun. Povestea a inspirat și alte opere rusești de-a lungul timpului, așa că a intrat oarecum în tradiția lor. totuși, nu vă așteptați la ceva prea vesel.Atât pentru astăzi, ne auzim cu mai multe mâine. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…