Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 6Șiiiiii, a venit Moș Nicolae la voi?
Pentru mine este uimitor faptul cum pot încă să mă bucur ca un copil în preajma sărbătorilor. Pe la noi a trecut moșul și mi-a adus o pijama călduroasă de iarnă, iar pentru Vasile un set Gilette Mach 3. Foarte fain, apropo. Conține un aparat, 2 rezerve, un gel de ras în variantă mai mică și un suport foarte elegant pentru aparat, numai bun pentru călătorii. Totul a fost ambalat într-o cutie numai bună de oferit cadou, așa că dacă vreți o idee de cadouri pentru bărbați, oricând un aparat de ras nou este binevenit.
Și calendarul nostru ne-a făcut o surpriză. Ușița cu numărul 6 a ascuns două produse, unul pentru mine - un mini șampon Nivea pentru păr vopsit, dar o să-l folosesc chiar dacă nu am părul vopsit - și un mini deodorant Axe Dark Temptation pentru Vasile. Încep să îmi placă mult produsele astea mini. Sunt foarte practice pentru pus în bagajul de vacanță, așa că voi păstra câteva recipiente și după ce voi consuma produsele.


Melodia de astăzi este The First Noel, în interpretarea lui Josh Groban și Faith Hill. Acest colind tradițional datează din regiunea engleză Cornwall, din secolul XVI. John Stainer a compus linia melodică pe care o cunoaștem astăzi.


Filmul serii este Jack Frost, cu Michael Keaton, care spune povestea unui tată care moare, dar se întoarce sub forma unui om de zăpadă pentru a mai petrece puțin timp cu fiul său pe care îl neglijase. Deși este o poveste oarecum dulce - amăruie, Jack Frost are și multe părți amuzane, fiind un film de Crăciun pe care îl revăd cu plăcere.


Ca lectură de Crăciun, azi am citit o scurtă povestioară pe care o am într-o veche carte cu povești de Crăciun ce am primit-o când eram eu prin școala generală, adică acum vreo 20 de ani. Se numește Darul magilor și este scrisă de O. Henry. este vorba despre doi tineri căsătoriți săraci, Jim și Della care vor să își ofere câte un cadou de Crăciun și sacrifică pentru acest fapt lucrurile la care țin cel mai mult fiecare dintre ei.


Cam atât pentru astăzi, ne auzim mâine, cu o nouă zi din calendarul de advent.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…