Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 6Șiiiiii, a venit Moș Nicolae la voi?
Pentru mine este uimitor faptul cum pot încă să mă bucur ca un copil în preajma sărbătorilor. Pe la noi a trecut moșul și mi-a adus o pijama călduroasă de iarnă, iar pentru Vasile un set Gilette Mach 3. Foarte fain, apropo. Conține un aparat, 2 rezerve, un gel de ras în variantă mai mică și un suport foarte elegant pentru aparat, numai bun pentru călătorii. Totul a fost ambalat într-o cutie numai bună de oferit cadou, așa că dacă vreți o idee de cadouri pentru bărbați, oricând un aparat de ras nou este binevenit.
Și calendarul nostru ne-a făcut o surpriză. Ușița cu numărul 6 a ascuns două produse, unul pentru mine - un mini șampon Nivea pentru păr vopsit, dar o să-l folosesc chiar dacă nu am părul vopsit - și un mini deodorant Axe Dark Temptation pentru Vasile. Încep să îmi placă mult produsele astea mini. Sunt foarte practice pentru pus în bagajul de vacanță, așa că voi păstra câteva recipiente și după ce voi consuma produsele.


Melodia de astăzi este The First Noel, în interpretarea lui Josh Groban și Faith Hill. Acest colind tradițional datează din regiunea engleză Cornwall, din secolul XVI. John Stainer a compus linia melodică pe care o cunoaștem astăzi.


Filmul serii este Jack Frost, cu Michael Keaton, care spune povestea unui tată care moare, dar se întoarce sub forma unui om de zăpadă pentru a mai petrece puțin timp cu fiul său pe care îl neglijase. Deși este o poveste oarecum dulce - amăruie, Jack Frost are și multe părți amuzane, fiind un film de Crăciun pe care îl revăd cu plăcere.


Ca lectură de Crăciun, azi am citit o scurtă povestioară pe care o am într-o veche carte cu povești de Crăciun ce am primit-o când eram eu prin școala generală, adică acum vreo 20 de ani. Se numește Darul magilor și este scrisă de O. Henry. este vorba despre doi tineri căsătoriți săraci, Jim și Della care vor să își ofere câte un cadou de Crăciun și sacrifică pentru acest fapt lucrurile la care țin cel mai mult fiecare dintre ei.


Cam atât pentru astăzi, ne auzim mâine, cu o nouă zi din calendarul de advent.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…