Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 14Pfffff, ce mai zboară timpul ăsta. Cică mai sunt doar 10 zile până la Ajun. WTF? În fine, zi am doar două, ba nu trei lucruri despre care să vă povestesc pe scurt.
Surpriza zilei de azi: a fost chiar foarte mișto, o apă micelară L'Oreal Skin Perfection, evident în mărime travel size. Ei, așa da. Eu tot mai sper ca acum, în ultima parte surprizele să fie ceva mai consistente. Am citit încă o dată conținutul pe spatele calendarului, dar foarte multe produse nu le-am primit încă: creme de corp, o cremă de față, mostrele de cremă Today ar fi trebuit să fie două măști de față, deci nu știu ce să cred, dacă să sper că mă așteaptă numai produse faine în ultimele ușițe, sau am nimerit un calendar mai sărăcuț anul acesta.


Al doilea lucru pe care vreau să vi-l spun; dați fuga în Lidl și cumpărați condimentele astea pentru cafea din gama Deluxe. Eu am cu scorțișoară și cacao și cu vanilie, scorțișoară și cuișoare. Sunt niște borcănele mici, de 90 de grame, dar se adaugă foarte puțin în cafea, deoarece au un capac cu o sită mică, așa cum sunt cele pentru sare. Credeam că e nevoie de vreo lingurță-două, dar nu. Doar un praf-două adăugat în cafea și gata e cafeaua aromată cu gust și miros de sărbători. Sau, faceți cum am făcut eu, am adăugat și la ciocolata caldă, de preferință neagră, pentru că se simt mai bine aromele. Un de-li-ciu!. Fiecare borcănel costă 6 lei. Nu înțeleg de ce cei de la Lidl nu au permanent așa ceva în ofertă, sau de ce nu am văzut și altundeva condimente pentru cafea. Știu că și eu pot adăuga chestiile astea, dar trebuie dozate ca lumea să iasă un mix bun și am câteva experiențe nereușite la activ.


A treia recomandare este motivul pentru care mă grăbesc să închei postarea de astăzi. M-a prins febra filmelor de Crăciun, iar acum că am pregătit o cană de ciocolată caldă cu arome, plus un moț de frișcă deasupra, să știu o treabă, sunt gata de film. Azi mă uit la National Lampoon's Christmas Vacation, unul din celebrele filme din aniii '80 cu familia Griswold. De data aceasta, capul familiei, Clark, se bazează pe o mărire consistentă de salariu care să îi permită să construiască o piscină în curtea casei sale. De asemenea, el visează la un Crăciun ”tradițional” cu întreaga familie, însă atunci când casa se umple de părinți, socrii, verișori și nepoți, certurile și incidentele nu contenesc să apară.


E o comedie ușurică, numai bună pentru acest sezon, așa că acum vă las și mă apuc să caut DVD-ul. Pe mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…