Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 13Nu pot să spun că sunt o fire foarte superstițioasă, însă de obicei zilele de 13 și marțea nu prea îmi poartă noroc. Ei bine, azi a fost marți 13, dar din fericire nu am avut parte de nici o surpriză neplăcută, ba chiar a fost o zi bunicică.
Surpriza din calendar efectiv m-a făcut să râd. Azi am deschis cea mi mare ușiță, care era, după cum bănuiam deja, un aparat de ras Today, pentru bărbați. Surprinzător, pare destul de ok, nu e doar un simplu ”bic”, după cum numim noi generic aparatele alea ce le găsești cu 1 leu bucata. Și, ca să nu să supăr probabil, era și o pastă de dinți pentru mine 😅 Culmea, tot Theramed, și tot un tip pe care l-am mai primit. Măcar acum știu că a mai rămas doar una, după calculele mele. Dintre toate pastele încercate din acest calendar, culmea e că astea îmi plac cel mai mult. Restul au ajuns la maică-mea, sunt bune pentru mers în concediu.


Filmul serii este Christnas with the Kranks, cu Tim Allen și Jamie Lee Curtis. Eu aș recomanda atât filmul, cât și cartea pe care se bazează, Un altfel de Crăciun, scrisă de John Grisham. În această comedie, este vorba despre faimilia Krank, care, sătulă de toată agitația din jurul Crăciunului decide să plece într-o vacanță în Caraibe. Prin urmare, ei nu mai participă la activitățile obișnuite din preajma Crăciunului organizate de prietenii și vecinii lor și nici nu își mai decoreză casa. Dar prietenii nu au de gând să îi lase să scape așa ușor!


E o poveste amuzantă, pentru că multă lume probabil că nu așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, tocmai din cauza agitației, a cumpărăturilor și a altor lucruri care trebuie pregătite cu această ocazie - alții, că eu nu știu cum e aia he, he - așa că probabil pot rezona cu familia Krank.


Atât pentru astăzi, nu am o melodie anume pe care am ascultat-o, așa că ne mai citim și mâine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…