Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 11Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, mai exact avem mai puținde 2 săptămâni până în seara de Ajun. Până și surpriza de azi din calendar a fost una drăguță: un balsam de buze Bebe full size.
Spre deosebire de cel Today, acest balsam este roz și coloreză puțin buzele, dar are și un efect ușor sidefat. Este perfect pentru zilele în care vreau puțină culoare pe buze, dar fără să folosesc un ruj sau un gloss.Tototdată, azi a fost o zi specială, a fost pentru prima dată când l-am văzut live în concert pe Ștefan Hrușcă, la Mediaș. Omul ăsta sună mai bine live decât pe CD, ceea ce e greu de realizat. Nu-mi pasă ce spun alții, mie îmi place cum cântă, îmi place faptul că a cules o mulțime de colinde din toate zonele țării și a fost un concert foarte frumos, în care a inclus și două piese din repertoriul său folk. Când mai bine și dacă mai vine la Mediaș, nu o să îl mai ratez!
Pentru că am ascultat o oră și jumătate de colinde cu Hrușcă, astăzi nu am o recomandare muzicală, așa că trecem la filmul de azi, sau mai bine zis filmele. Pentru că, de sărbători, se pare că încadrez în toate clișeele posibile, și eu urmăresc an de an Singur acasă 1 și 2. Nu la televizor, că nu am răbdare la reclame, dar am DVD-urile, așa că le urmăresc cu plăcere într-un weekend în preajma sărbătorilor.


Cartea, sau mai bine zis povestea de astăzi este Regele jucăriilor, scrisă de Alexandre Dumas. Este inspirată de o altă povestire, germană, care a inspirat și celebrul balet Spărgătorul de nuci. Micuța Marie, o fetiță sensibilă, primește în ajund de Crăciun un frumos spărgător de nuci în formă de soldățel. Noaptea, jucăriile prind viață, iar spărgătorul trebuie să se lupte cu o mică armată de șoareci. Marie vrea să îl ajute pe protejatul ei, ceea ce o transpune în lumea jucăriilor, pe un tărâm fermecat.


Cam atât pentru astăzi, ne ”citim” mâine, aka cea mai oribilă zi a săptămânii, lunea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…