Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - ziua 11Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, mai exact avem mai puținde 2 săptămâni până în seara de Ajun. Până și surpriza de azi din calendar a fost una drăguță: un balsam de buze Bebe full size.
Spre deosebire de cel Today, acest balsam este roz și coloreză puțin buzele, dar are și un efect ușor sidefat. Este perfect pentru zilele în care vreau puțină culoare pe buze, dar fără să folosesc un ruj sau un gloss.Tototdată, azi a fost o zi specială, a fost pentru prima dată când l-am văzut live în concert pe Ștefan Hrușcă, la Mediaș. Omul ăsta sună mai bine live decât pe CD, ceea ce e greu de realizat. Nu-mi pasă ce spun alții, mie îmi place cum cântă, îmi place faptul că a cules o mulțime de colinde din toate zonele țării și a fost un concert foarte frumos, în care a inclus și două piese din repertoriul său folk. Când mai bine și dacă mai vine la Mediaș, nu o să îl mai ratez!
Pentru că am ascultat o oră și jumătate de colinde cu Hrușcă, astăzi nu am o recomandare muzicală, așa că trecem la filmul de azi, sau mai bine zis filmele. Pentru că, de sărbători, se pare că încadrez în toate clișeele posibile, și eu urmăresc an de an Singur acasă 1 și 2. Nu la televizor, că nu am răbdare la reclame, dar am DVD-urile, așa că le urmăresc cu plăcere într-un weekend în preajma sărbătorilor.


Cartea, sau mai bine zis povestea de astăzi este Regele jucăriilor, scrisă de Alexandre Dumas. Este inspirată de o altă povestire, germană, care a inspirat și celebrul balet Spărgătorul de nuci. Micuța Marie, o fetiță sensibilă, primește în ajund de Crăciun un frumos spărgător de nuci în formă de soldățel. Noaptea, jucăriile prind viață, iar spărgătorul trebuie să se lupte cu o mică armată de șoareci. Marie vrea să îl ajute pe protejatul ei, ceea ce o transpune în lumea jucăriilor, pe un tărâm fermecat.


Cam atât pentru astăzi, ne ”citim” mâine, aka cea mai oribilă zi a săptămânii, lunea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…