Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 4 decembrieSalutare tuturor,
A zburat cumva și weekendul acesta, însă nu mă supăr prea tare, pentru că mă așteaptă o săptămână plină de evenimente în familie, motiv care nu poate decât să mă bucure.
În calendar am gaăsit astăzi altă surpriză plăcută, o cremă de mâni Kamil, cu parfum de lămâie. Tubulețul are doar 20 ml, perfect pentru poșetă și o cremă de mâini este întotdeauna binevenită, mai ales iarna. Îmi place crema, am testat-o deja, și chiar aș cumpăra-o, dacă o găsesc.


Deși eu tocmai am început să mă uit la seria de filme Harry Potter pe Digi Film, deoarece nu am văzut niciodată filmele - șocant, nu-i așa? - filmul de Crăciun pe care îl voi urmări împreună cu soțul meu este Cine este Moș Crăciun?, cu Tim Allen. Este una din seriile mele preferate, toate cele 3 părți și cred că își merită locul printre filmele clasice de Crăciun.


De asemenea, de ieri m-am apucar să recitesc Colind de Crăciun de Charles Dickens. Este unul din ritualurile mele preferate în luna Decembrie. Asta pentru că această poveste, atât de simplă în esență, este atât de caracteristică pentru această perioadă ca...nu știu, ca un Crăciun cu colindele lui Hrușcă pentru noi, românii. Dacă este să ne referim și la ecranizări, o prefer pe cea cu Patrick Stewart în rolul principal. Mi se pare un Scrooge perfect.


Și pentru că singurul lucru care la noi cam lipsește de Crăciun, cel puțin pe aici, prin zonă, în ultimii ani, este zăpada, piesa zilei de astăzi este White Christmas, în interpretarea lui Bing Crosby. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului cu același nume, despre doi cântăreți îndrăgostiți de couă cântărețe, care fac echipă pentru a salva un han de la faliment.


Ne auzim mâine, cu alte surprize frumoase de Crăciun!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…