Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 3 decembrieSalutare!
Iată că a zburat cumva și ziua de sâmbătă, nici nu îmi vine să cred!
Am deschis și azi calendarul meu și am avut o surpriză chiar plăcută: un balsam de buze Today. Este o marcă proprie a magazinelor Penny, am mai avut acest balsam, de obicei cumpărat la set de 2 cu numai 5-6 lei, însă este surprinzător de bun și tocmai rămăsesem fără balsam pentru buze, așa că m-a bucurat această surpriză. Este ușor parfumat, cred că a vanilie, însă este foarte hidratant, acesta este lucrul care îmi place cel mai mult.


Ca lectură, vă sugerez cartea lui Richard Paul Evans, Cutia de Crăciun. Este vorba despre o familie care acceptă să aibă grijă de o văduvă bogată, iar tatăl găsește o cutie misterioasă care conține scrisori din trecutul bătrânei și află astfel și adevărata semnificație a cadourilor de Crăciun. 


Un film clasic, ce a fost ecranizat de mai multe ori este Crăciunul în Connecticut. Varianta origianlă, din 1945, cu Barbara Stanwick poate fi puțin plictisitoare la standardele de azi, deoarece există mai multe numere muzicale, însă peisajele frumoase și talentul actorilor merită. Eliabeth Lane este o ziaristă care pretinde că este expertă în probleme gospodărești, are un soț și copii cu care trăiește la țară, însă de fapt este doar o orășeancă singuratică. Secretul ei este pe cale să iasă la iveală atunci când redactorul șef de la ziarul pentru care scrie se autoinvită să petreacă sărbătoarea de Crăciun la ea acasă.


De când a început sezonul, am fost obsedată de melodia Carol of the Bells - Colindul clopotelor. O am setată și ca sonerie la telefon și o fredeonez toată ziua. Muzica a fost compusă de Mikola Leontovici, ca parte a unei corale interpretate pentru prima dată în 1916. Peter Wilhousky a fost cel care a tradus textul în limba engleză și a devenit astfel un cântec de Crăciun ”adoptat” rapid în întreaga lume. Interesant însă, că, textul inițial făcea referire la un țăran chemat pe câmp de o rândunică și se cânta de Anul Nou, nicicum de Crăciun. Dar cine să reziste sunetului cristalin de clopoței? Varianta mea preferată este cea a grupului Pentatonix. Dacă nu știți de unde să luați instrumentalul, vă spun eu de ce sună atât de cunoscut: filmul ”Singur acasă”!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…