Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 2 decembrieHello dragilor,
Astăzi o să fiu foarte scurtă, pentru că am avut o zi lungă și obositoare și nu vreau decât să fac o baie lungă, cu multă spumă.
Calendarul meu a ascuns în spatele ușiței cu numărul 2 o pastă de dinți mini Blendamed Total Repair. Drăguț, e ceva util, păcat că în calendar am numărat vreo 6 paste de dinți diferite, așa că mă mai aștept la astfel de surprize până în 24.


În ton cu stare mea de spirit de astăzi, melodia pe care o ascult este Blue Christmas a lui Elvis Presely. Cântecul a fost scris încă din 1945 și a mai fost interpretat și de alți artiști, însă varianta lui Elvis este cea mai cunoscută. 
Pentru că tot Îl prefer pe Dickens în ceea ce privește poveștile de Crăciun, să știți că mai sunt și alte povești frumoase cu această tematică ale cunoscutului scriitor englez. The Boots of the Holly-tree Inn este o poveste despre un servitor de la un han poreclit ”Boots”, deoarece treaba lui era să lustruiască încălțările oaspeților. Boots este martorul poveștilor care se petrec la han în preajma Crăciunului, printre care și cea a unui cuplu de tineri îndrăgostiți care fug de acasă pentru a se căsători în secret. 

În materie de filme, vă recomand un film clasic, foarte drăguț, intitulat Holiday Affair, cu actrița Janet Leigh. Ea joacă rolul unei mame singure, care este curtată de un avocat de succes și de un bărbat fără nici o ocupație. Ea va învăța că banii nu înseamnă fericirea și că cel mai important este să îți asculți inima.


Atât pentru astăzi, ne auzim mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…