Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 2 decembrieHello dragilor,
Astăzi o să fiu foarte scurtă, pentru că am avut o zi lungă și obositoare și nu vreau decât să fac o baie lungă, cu multă spumă.
Calendarul meu a ascuns în spatele ușiței cu numărul 2 o pastă de dinți mini Blendamed Total Repair. Drăguț, e ceva util, păcat că în calendar am numărat vreo 6 paste de dinți diferite, așa că mă mai aștept la astfel de surprize până în 24.


În ton cu stare mea de spirit de astăzi, melodia pe care o ascult este Blue Christmas a lui Elvis Presely. Cântecul a fost scris încă din 1945 și a mai fost interpretat și de alți artiști, însă varianta lui Elvis este cea mai cunoscută. 
Pentru că tot Îl prefer pe Dickens în ceea ce privește poveștile de Crăciun, să știți că mai sunt și alte povești frumoase cu această tematică ale cunoscutului scriitor englez. The Boots of the Holly-tree Inn este o poveste despre un servitor de la un han poreclit ”Boots”, deoarece treaba lui era să lustruiască încălțările oaspeților. Boots este martorul poveștilor care se petrec la han în preajma Crăciunului, printre care și cea a unui cuplu de tineri îndrăgostiți care fug de acasă pentru a se căsători în secret. 

În materie de filme, vă recomand un film clasic, foarte drăguț, intitulat Holiday Affair, cu actrița Janet Leigh. Ea joacă rolul unei mame singure, care este curtată de un avocat de succes și de un bărbat fără nici o ocupație. Ea va învăța că banii nu înseamnă fericirea și că cel mai important este să îți asculți inima.


Atât pentru astăzi, ne auzim mâine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…