Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 1 decembrieHello, dragilor,
Mi-am propus ca pe tot parcursul lunii decembrie să scriu fie și cât de puțin pe blog, să intrăm împreună în spiritul Crăciunului. O să vă scriu despre filmele mele preferate de Crăciun, cântecele de Crăciun care îmi plac, deschidem împreună calendarul de advent de la Penny Market - da, am pus mâna pe el - și în general despre orice altceva îmi trăznește prin cap. 
Așadar, să începem cu prima ușiță din calendar, care ascunde un gel de duș mini Dove Nutrium Moisture de 55 ml. Îmi plac cam toate produsele Dove, așa că acest mic gel de duș și-a ocupat deja locul la mine în baie.


Dacă nu știți la ce filme să vă mai uitați de Crăciun, vă propun un film realizat pentru televiziune în anul 1980. Se numește A Christmas Without Snow și prezintă povestea unei femei proaspăt divorțate, care cântă într-un cor dirijat de un bărbat care aduce puțin a Ebeneezer Scrooge, pentru că nu îi place sărbătoarea Crăciunului. Este foarte drăguț, pentru că recreează atmosfera aceea tipică de orășel american, în preajma sărbătorilor. 


În ceea ce privește cântecele de Crăciun, astăzi am ascultat cu plăcere Adeste Fideles, sau Come All Ye Faithful, în traducere engleză. Este un imn religios scris în secolul XVIII de către John Francis Wade, care se afla la vremea respectivă la un colegiu catolic din Franța. Mie îmi place interpretarea lui Andrea Bocelli, însă evident că există numeroase variante și rămâne să o alegeți pe cea care vă place.


La capitolul ”de citit”, îmi place să recitesc poveștile de Crăciun ale lui Hans Christian Andersen, ca de exemplu Bradul, Fetița cu chibrituri sau Soldățelul de plumb, care sunt puțin mai triste, dar ne reamintesc de adevărata semnificație a Crăciunului. 
Ne ”auzim” mâine, când mai bifăm împreună o nouă zi din calendarul de advent!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…