Treceți la conținutul principal

Calendar de advent - 1 decembrieHello, dragilor,
Mi-am propus ca pe tot parcursul lunii decembrie să scriu fie și cât de puțin pe blog, să intrăm împreună în spiritul Crăciunului. O să vă scriu despre filmele mele preferate de Crăciun, cântecele de Crăciun care îmi plac, deschidem împreună calendarul de advent de la Penny Market - da, am pus mâna pe el - și în general despre orice altceva îmi trăznește prin cap. 
Așadar, să începem cu prima ușiță din calendar, care ascunde un gel de duș mini Dove Nutrium Moisture de 55 ml. Îmi plac cam toate produsele Dove, așa că acest mic gel de duș și-a ocupat deja locul la mine în baie.


Dacă nu știți la ce filme să vă mai uitați de Crăciun, vă propun un film realizat pentru televiziune în anul 1980. Se numește A Christmas Without Snow și prezintă povestea unei femei proaspăt divorțate, care cântă într-un cor dirijat de un bărbat care aduce puțin a Ebeneezer Scrooge, pentru că nu îi place sărbătoarea Crăciunului. Este foarte drăguț, pentru că recreează atmosfera aceea tipică de orășel american, în preajma sărbătorilor. 


În ceea ce privește cântecele de Crăciun, astăzi am ascultat cu plăcere Adeste Fideles, sau Come All Ye Faithful, în traducere engleză. Este un imn religios scris în secolul XVIII de către John Francis Wade, care se afla la vremea respectivă la un colegiu catolic din Franța. Mie îmi place interpretarea lui Andrea Bocelli, însă evident că există numeroase variante și rămâne să o alegeți pe cea care vă place.


La capitolul ”de citit”, îmi place să recitesc poveștile de Crăciun ale lui Hans Christian Andersen, ca de exemplu Bradul, Fetița cu chibrituri sau Soldățelul de plumb, care sunt puțin mai triste, dar ne reamintesc de adevărata semnificație a Crăciunului. 
Ne ”auzim” mâine, când mai bifăm împreună o nouă zi din calendarul de advent!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…