Treceți la conținutul principal

Povestea unui parfum: Yves Rocher Quelques Notes d'Amour


Domitille Bertier, creatoarea acestui parfum care m-a cucerit de la prima ”întâlnire” este răspunzătoare pentru mai multe parfumuri de succes, printre care Flowerbomb - alături de Olivier Polge și Carlos Benaim, Just Cavalli for Him sau Lanvin Me.

Așadar, nu este de mirare că acest parfum De la Yves Rocher este un parfum dulce, floral, care te învăluie cu totul, exact ca și petalele unui trandafir delicat.  Eu am varianta EDT - eau de toilette, așa că îmi închipui că varianta EDP este și mai persistentă.

Ambalajul este foarte drăguț. o sticlă pătrată, transparentă, cu jumătate de inimă sculptată în flacon, care se regăsește și pe cutia de carton. Dopul are logo-ul Yves Rocher. În general, parfumurile Yves Rocher nu epatează prin ambalaj, mai important fiind ceea ce se găsește la interior.


Nota predominantă o constituie trandafirul de Damasc, o notă dulceagă, dar nu la fel de dulce ca cea a trandafirului bulgăresc, care mie nu îmi prea place. În plus, se regăsesc note fructate de muguri de coacăze negre, iar parfumul este echilibrat cu ajutorul uleiului esențial de cedru și al semințelor de nalbă.

Este foarte persistent, nu ai nevoie de prea mult ca să simți mirosul întreaga zi. Este un parfum care cred că se potrivește la orice vârstă și în orice moment. Eu când mă gândesc la acest parfum, mă gândesc automat la o rochie vaporoasă, o pereche de sandale cu tot și un pahar cu șampanie rose. Asta îmi trezește mie, genul de parfum pe care l-ar puta o femeie elegantă la o întâlnire în oraș pentru câteva pahare de cocktail.

Eu am varianta de 75 de ml și am găsit-o la momentul respectiv, adică acum vreo 3 luni la prețul de 120 de lei sau 130 de lei, dar poate fi achiziționată și în varianta EDP la 30 ml sau la 50 ml. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…