Treceți la conținutul principal

Parfum Yves Rocher Nature Gaiac - IenupărM-am decis să scriu rapid și despre noul parfum preferat al soțului meu, deoarece, la cum consumă el parfumurile, puteam să nu mai am sticluța să o fotografiez. A fost o achiziție ”în orb”, deoarece l-am primit cadou la o comandă luna trecută și habar n-aveam cum miroase sau dacă îi va plăcea lui Vasile. Nici numele nu suna cine știe ce, sinceră să fiu. Nu are un nume anume, doar ”Bois de gaiac et genievre”.

Sticluța are un design simplu, este pătrată și are logo-ul Yves Rocher evidențiat în relief. Capacul este argintiu. Parfumul are, în schimb, o frumoasă culoare albastră, ceea ce te duce imediat cu gândul la o aromă fresh. Flaconul are 75 de ml și costă la preț normal de catalog 110 lei.

Pentru o apă de toaletă care are numai trei note - gaiac, ienupăr și cardamon - a fost o surpriză foarte plăcută. Este un parfum fresh, cu note lemnoase. Nu mă pricep prea mult să descriu parfumuri, însă atunci când îl miros, mă duce cu gândul la o pădure vara, atunci când toate mirosurile de lemn se amestecă cu cele ale frunzelor verzi. Este un parfum potrivit pentru zi, pentru un bărbat sportiv sau care se află tot timpul în mișcare. Nu este complex, nu are o aură de mister sau de seducție, este mirosul acela de ”curat” pe care vrei să îl simți dimineața după un duș. Cel puțin așa îl percep eu. Și soțului îi place foarte mult, așa că a devenit rapid noul său parfum preferat.

Ca și pesistență, se comportă foarte bine. Deși este o apă de toaletă, deci mai puțin concentrat decât o apă de parfum, persistă foarte mult. Eu cel puțin mai simt parfumul și seara, deși îl aplică doar dimineața înainte să plece la serviciu.

Recomand acest parfum, deoarece ca persistență poate sta alături de alte parfumuri mult mai scumpe. Până la urmă, am ajuns la concluzia că parfumurile mai simple, care nu sunt încărcate de atât de multe note care te ”amețesc” încât nici nu mai știi ce simți, sunt mult mai indicate pentru utilizarea zilnică. Dacă îl prindeți la ofertă sau se oferă cadou, merită încercat! Sau chiar și la preț întreg, mi se pare că poate fi oricând un cadou reușit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…