Treceți la conținutul principal

Movie review - Kingsman: The Secret ServiceAnul lansării: 2014
Regia: Matthew Vaughn
Scenariu: Mark Millar și Dave Gibbons - benzi desenate / Jane Goldman și Matthew Vaughn
Distribuția: Colin Firth, Mark Strong, Samuel L. Jackson, Michael Caine, Taron Egerton

Nu prea știam la ce să mă aștept când am început să vizionez acest film, dar ceea ce am văzut mi-a întrecut toate așteptările. De departe cea mai mare surpriză a fost să îl văd pe Colin Firth în rolul de agent secret. Sigur, e un actor talentat, e minunat în comediile romantice sau în roluri mai dramatice, ca cel din Discursul regelui, însă nu mă așteptm să îl văd și pus la patru ace în timp ce dă gata o cameră plină de răufăcători cu un baston. Bine, poate nu doar cu un baston, dar ați prins ideea.

Filmul se bazează pe niște benzi desenate despre care habar nu aveam, dar e fain că se mai adaptează și altceva pe marile ecrane, nu doar benzile desenate cu super- eroi.

Harry Hart - Colin Firth - face parte dintr-o organizație super-secretă numită ”Kingsman”. Atât de secretă, încât ei oficial nici nu există. În timpul unei misiuni, partenerul său este ucis. Simțindu-se vinovat pentru moartea partenerului său, Harry îl caută peste câțiva ani pe fiul acestuia, un puștan poreclit Eggsy - Taron Egerton. Harry vrea să îl recruteze pe tânărul Eggsy pentru a face parte din organizație. Eggsy trăiește mai mult pe străzi, pentru a scăpa de iubitul abuziv al mamei sale și în general, nu are o viață prea bună.Toți care care doresc să intre în organizație, trebuie să treacă printr-un proces foarte complicat de selecție. Agenții cu experiență, așa cum sunt Harry și Merlin - Mark Strong, propun fiecare câte un ”ucenic” pe care îl pregătesc, însă numai unul singur este ales.

În paralel, Valentine - Samuel L. Jackson - un geniu în domeniul tehnologiei are de gând să folosească un dispozitiv pentru distrugere în masă, iar echipa Kinsgmen, condusă de Arthur - Michael Caine - trebuie să îl oprească.Dacă sunteți familiarizați cu stilul lui Guy Ritchie în Snatch! atunci umorul negreu prezent în unele situații vi se va părea cunoscut. Mai adăugați aici și câteva scene de luptă foarte sângeroase în stilul lui Quentin Tarrantino, și vă puteți face o idee despre ce este vorba în acest film. Nu spun prea multe decât atât: scena aproape de final, din biserică, cu Colin Firth m-a lăsat cu gura căscată, la propriu. În sensul că mă holbam la ecran și comentam singură: ”mai dă-l naibii, chiar așa???”

O continuare a filmului este deja în faza de post - producție, așa că de abia aștept să văd cu ce dușmani se vor mai confrunta personajele noastre și mai ales, care este până la urmă soarta super - agentului Harry Hart. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…