Treceți la conținutul principal

Movie review: The Boy Next Door [2015]Anul lansării: 2015
Regia: Rob Cohen
Scenariu: Barbara Curry
Distribuția: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Kristin Chenoweth, John Corbett

Ooops, she did it again! Jennifer Lopez a apărut în încă un film în care în afară de faptul că m-am tot mirat cum face tipa asta de pare că nu mai îmbătrânește, nu pot spune că mi-a rămas în minte. De altfel, nici nu cred că filmul ăsta a avut cine știe ce succes la boxoffice, deoarece n-am auzit mare lucru despre el anul trecut când a apărut.

Jennifer Lopez joacă rolul unei profesoare pe nume Claire, care are probleme în căsnicie. Soțul ei, Garrett - John Corbett - a avut o aventură, iar acest lucru a marcat puternic cuplul. Singurul lucru care îi mai ține împreună este obișnuința și fiul lor, Kevin. 

Într-un weekend în care Garrett și Kevin sunt plecați la pescuit la cu cortul, nu mai rețin exact, Claire rămâne singură acasă și cum - necum are o aventură cu Noah, tânărul din vecini. Claire regretă imediat aventura de o noapte, însă Noah nu este dispus să uite, ci este convins că între el și Claire s-a înfiripta o relație. Se împrietenește cu Kevin, așa că este tot timpul prezent acasă la Claire și se înscrie la unul din cursurile ei de la școală.

Claire se simte hărțuită și singura în care are încredere este coega ei Vicky - Kristin Chenoweth. Ea află că Noah a fost exmatriculat de la ultima școală din cauza comportamentului său violent, așa că își dă seama că reprezintă un pericol. Într-adevăr, Noah este dispus să facă orice ca să o câștige pe Claire, chiar dacă acest lucru înseamnă să îș înlăture pe Garrett din calea sa.

Filmul nu oferă nici o surpriă, este un subiect care a fost utilizat și reutilizat până acum, și nici nu vine cu ceva special în plus. Și apoi, mai este și ironia sorții, Jeniifer jucând rolul unei femei care vrea să scape de avansurile unui tânăr care i-ar putea fi copil, iar în viața reală știm cu toții că îi cam plac tinereii. Nu este un film pe care să îl recomand, decât dacă vă place mult Jennifer Lopez și...cam atât. De asemenea, îmi răsuna mereu în urechi piesa asta în timp ce mă uitam la film:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…