Treceți la conținutul principal

Movie review: The Boy Next Door [2015]Anul lansării: 2015
Regia: Rob Cohen
Scenariu: Barbara Curry
Distribuția: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Kristin Chenoweth, John Corbett

Ooops, she did it again! Jennifer Lopez a apărut în încă un film în care în afară de faptul că m-am tot mirat cum face tipa asta de pare că nu mai îmbătrânește, nu pot spune că mi-a rămas în minte. De altfel, nici nu cred că filmul ăsta a avut cine știe ce succes la boxoffice, deoarece n-am auzit mare lucru despre el anul trecut când a apărut.

Jennifer Lopez joacă rolul unei profesoare pe nume Claire, care are probleme în căsnicie. Soțul ei, Garrett - John Corbett - a avut o aventură, iar acest lucru a marcat puternic cuplul. Singurul lucru care îi mai ține împreună este obișnuința și fiul lor, Kevin. 

Într-un weekend în care Garrett și Kevin sunt plecați la pescuit la cu cortul, nu mai rețin exact, Claire rămâne singură acasă și cum - necum are o aventură cu Noah, tânărul din vecini. Claire regretă imediat aventura de o noapte, însă Noah nu este dispus să uite, ci este convins că între el și Claire s-a înfiripta o relație. Se împrietenește cu Kevin, așa că este tot timpul prezent acasă la Claire și se înscrie la unul din cursurile ei de la școală.

Claire se simte hărțuită și singura în care are încredere este coega ei Vicky - Kristin Chenoweth. Ea află că Noah a fost exmatriculat de la ultima școală din cauza comportamentului său violent, așa că își dă seama că reprezintă un pericol. Într-adevăr, Noah este dispus să facă orice ca să o câștige pe Claire, chiar dacă acest lucru înseamnă să îș înlăture pe Garrett din calea sa.

Filmul nu oferă nici o surpriă, este un subiect care a fost utilizat și reutilizat până acum, și nici nu vine cu ceva special în plus. Și apoi, mai este și ironia sorții, Jeniifer jucând rolul unei femei care vrea să scape de avansurile unui tânăr care i-ar putea fi copil, iar în viața reală știm cu toții că îi cam plac tinereii. Nu este un film pe care să îl recomand, decât dacă vă place mult Jennifer Lopez și...cam atât. De asemenea, îmi răsuna mereu în urechi piesa asta în timp ce mă uitam la film:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…