Treceți la conținutul principal

Yves Rocher UnboxingÎn cele din urmă, a sosit și ultimul cadou de ziua mea, de la mine pentru mine, ca să spun așa. Am beneficiat de o promoție a celor de la Yves Rocher. am comandat produse în valoare de 200 de lei și am plătit doar 100 de lei, deoarece la orice comandă de cel puțin 199 lei, se putea folosi un cod prin care se aplica o reducere de 100 de lei la întregul coș de cumpărături. Pe lângă asta, am primit cadou un parfum bărbătesc - aveam de ales între două parfumuri, unul feminin și unul masculin, dar și alte două cadouri: un rimel și un min - gel de duș. În plus, transportul a fost gratuit.
Am optat pentru parfumul masculin, pentru că cel feminin Naturelle nu se numără printre preferatele mele de la Yves Rocher, așa că am ales să îmi cumpăr eu un parfum la preț întreg cadou de ziua mea.
Vor urma câteva review-uri pentru majoritatea produselor, însă vă invit să urmăriți video-ul de mai jos ca să vedeți produsele mai bine.
De asemenea, am făcut și o comprație între prețul produselor și cât am plătit eu pentru ele, ca să văd exact cât am economisit.

Set cremă hidratantă și gel de curățare Hydra Vegetal - 35 lei
Ulei pentru duș cu lavandă și mure - 15 lei
Cremă deodorant pentru picioare cu levănțică - 22 lei
Apă de toaletă Quelques Notes D'Amour - 129 lei
Apă de toaletă Nature Gaiac - Ienupăr - 110 lei
Rimel cu efect vertiginos de alungire - 48 lei
Mini - gel de duș cu mango și coriandru - 9 lei

Total: 368 lei
Am plătit: 102,80 lei

Cred că a meritat toată ”afacerea” nu-i așa?Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…