Treceți la conținutul principal

Yves Rocher UnboxingÎn cele din urmă, a sosit și ultimul cadou de ziua mea, de la mine pentru mine, ca să spun așa. Am beneficiat de o promoție a celor de la Yves Rocher. am comandat produse în valoare de 200 de lei și am plătit doar 100 de lei, deoarece la orice comandă de cel puțin 199 lei, se putea folosi un cod prin care se aplica o reducere de 100 de lei la întregul coș de cumpărături. Pe lângă asta, am primit cadou un parfum bărbătesc - aveam de ales între două parfumuri, unul feminin și unul masculin, dar și alte două cadouri: un rimel și un min - gel de duș. În plus, transportul a fost gratuit.
Am optat pentru parfumul masculin, pentru că cel feminin Naturelle nu se numără printre preferatele mele de la Yves Rocher, așa că am ales să îmi cumpăr eu un parfum la preț întreg cadou de ziua mea.
Vor urma câteva review-uri pentru majoritatea produselor, însă vă invit să urmăriți video-ul de mai jos ca să vedeți produsele mai bine.
De asemenea, am făcut și o comprație între prețul produselor și cât am plătit eu pentru ele, ca să văd exact cât am economisit.

Set cremă hidratantă și gel de curățare Hydra Vegetal - 35 lei
Ulei pentru duș cu lavandă și mure - 15 lei
Cremă deodorant pentru picioare cu levănțică - 22 lei
Apă de toaletă Quelques Notes D'Amour - 129 lei
Apă de toaletă Nature Gaiac - Ienupăr - 110 lei
Rimel cu efect vertiginos de alungire - 48 lei
Mini - gel de duș cu mango și coriandru - 9 lei

Total: 368 lei
Am plătit: 102,80 lei

Cred că a meritat toată ”afacerea” nu-i așa?Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…