Treceți la conținutul principal

Gel spumant demachiant Gerovital HappinessPoate că nu știu eu prea multe despre îngrijirea tenului, dar sunt două lucruri după care mă ghidez. În primul rând, când port machiaj, știu că niște șervețele demachiante nu ajung. Cel puțin nu pentru mine. Eu trebuie să folosesc apoi și un gel sau un alt produs demachiant cu care să mă spăl pe față. Știu că pentru unele persoane ajunge demachierea ”pe uscat”: un demachiant lichid sau șervețele umede, urmate de loțiune tonică. Nu judec pe nimeni, fiecare face cum crede că e mai bine, dar eu nu mă simt curată și nu m-aș putea culca liniștită dacă nu mă spăl pe față seara. Dimineața, mă spăl cu apă simplă și aplic puțină loțiune tonică uneori, însă seara folosesc mereu un gel demachiant.

În al doilea rând, îmi place să folosesc produse bune și accesibile. Deși cred că îngrijirea tenului e foarte importantă nu aș cheltui nici dacă mi-aș permite sute de lei pe creme și loțiuni. Repet, n-am nimic împotrivă dacă cineva face asta, fiecare are prioritățile lui, însă eu dacă descopăr un produs bun și ieftin, nu caut mai departe. Mai ales că vorbim despre un gel demachiant, nu despre vreo cremă - minune.

Gama Gerovital Happiness de la Farmec este pur și simplu minunată. Am avut mai multe creme din gam asta și CC cream-ul care mi-a plăcut, iar acum, acest gel demachiant spumant cu extract de afine face parte din rutina mea de îngrijire de vara aceasta. Este un produs destinat în general tenului gras, dearece este un exfoliant delicat, însă nu este agresiv cu tenul.


Conține niște mici particule abrazive de culoare roșie, dar sunt foarte blânde și nu am senzația de piele care strânge, după utilizare. Cred că totuși s-ar putea să nu fie potrivit tenului sensibil, însă în rest, pentru tenul gras, mixt sau normal este un foarte bun demachiant.

Miroase foarte frumos, a fructe, dar nu un miros chimic, grețos, ci un miros foarte plăcut, ca de altfel ântrega gamă Gerovital Happiness. Are și un preț accesibil, în jur de 11 lei în supermarket-uri, farmacii, magazine online și, bineînțeles, pe site-ul oficial. 

Flaconul conține 200 ml și are un capac din acel practic care se închide și se deschide printr-o simplă apăsare. Nu l-am testat pe ochi, pentru că eu folosesc de obicei demachiante speciale pentru ochi, așa că nu știu dacă se comportă bine în această zonă. Nu conține parabeni, iar parfumul din compoziția sa este hipoalergenic.

Gama aceasta de produse pare că se adresează tinerilor, având ambalaje colorate și parfumuri fructate, însă eu cred că pot fi folosite și la 20 și la 25 și la 30 sau și la 35 de ani. Dacă este ceva ce face bine tenului, de ce nu?

Nu mai am de ani buni probleme cu acneea însă îmi apar mici erupții atunci când nu tolerez bine un produs cosmetic. Nu este și cazul acestui demachiant, pe care îl recomand cu mare drag.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…