Treceți la conținutul principal

Farduri Hard Candy Descope Baked EyeshadowNu am am avut niciodată vreun produs Hard Candy, așa că atunci când am văzut aceste farduri baked cu numai 5 lei bucata pe cosmetiq.ro, mi-am spus că acum este momentul să le le testez. Existau 4 nuanțe în total, însă una era argintie și una maronie, culori pe care le am și care nici nu mă atrăgeau în mod deosebit.

Am ales Bad Reputation, un alb prlat potrivit pentru iluminarea ochiului, în special sub arcadă sau în colțul ochiului și High Maintenance, un maro - bronz pur și simplu superb. Îmi plac nuanțele de bronz și auriu pentru că mi se pare că se potrivesc oricărui tip de machiaj.

Aceste farduri cred că au fost ceva testere, deși nu scrie acest lucru pe ele, pentru că farduri baked de la Hard Candy am găsit pe net numai în palete. Hard Candy este un brand de cosmetice americane, foarte accesibile ca preț, care se vând de obicei în magazinele Walmart. Păcat că pe la noi nu am văzut să fie, bănuiesc că au prețuri asemănătare cosmeticelor essence.Fardurile au 1 g fiecare și sunt ambalate în cutiuțe simple, negre, cu capac transparent. Sunt fabricate în China însă nu am o problemă cu asta, deoarece majoritatea fardurilor ieftine sunt produse acolo, chiar dacă sunt comercializate de alt firme.

După cum se poate vedea în swatch-uri, au acea strălucire sidefată specifică fardurilor baked, mai ales nuanța de culoarea bronzului. Sunt aplicate uscat, direct pe piele, fără primer sau altceva și se vede că sunt culori destul de pigmentate. În general nu aplic fardurile baked umede, deși s-ar intensifica și mai mult culorile, pentru că sigur nu aș fi atentă și aș băga pensuala umedă în recipient, iar apoi s-ar strica tot fardul.
Eu sunt foarte mulțumită de achiziție și, dacă voi mai avea ocazia, voi mai încerca și alte produse Hard Candy. În outletul de unde am cumpărat fardurile mai erau numai niște balsamuri de buze colorate și creioane dermatografe din lemn, produse de care nu aveam nevoie. Însă alte farduri, rujuri sau produse pentru machiajul feței mi-ar plăcea să încerc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…