Treceți la conținutul principal

Farduri Hard Candy Descope Baked EyeshadowNu am am avut niciodată vreun produs Hard Candy, așa că atunci când am văzut aceste farduri baked cu numai 5 lei bucata pe cosmetiq.ro, mi-am spus că acum este momentul să le le testez. Existau 4 nuanțe în total, însă una era argintie și una maronie, culori pe care le am și care nici nu mă atrăgeau în mod deosebit.

Am ales Bad Reputation, un alb prlat potrivit pentru iluminarea ochiului, în special sub arcadă sau în colțul ochiului și High Maintenance, un maro - bronz pur și simplu superb. Îmi plac nuanțele de bronz și auriu pentru că mi se pare că se potrivesc oricărui tip de machiaj.

Aceste farduri cred că au fost ceva testere, deși nu scrie acest lucru pe ele, pentru că farduri baked de la Hard Candy am găsit pe net numai în palete. Hard Candy este un brand de cosmetice americane, foarte accesibile ca preț, care se vând de obicei în magazinele Walmart. Păcat că pe la noi nu am văzut să fie, bănuiesc că au prețuri asemănătare cosmeticelor essence.Fardurile au 1 g fiecare și sunt ambalate în cutiuțe simple, negre, cu capac transparent. Sunt fabricate în China însă nu am o problemă cu asta, deoarece majoritatea fardurilor ieftine sunt produse acolo, chiar dacă sunt comercializate de alt firme.

După cum se poate vedea în swatch-uri, au acea strălucire sidefată specifică fardurilor baked, mai ales nuanța de culoarea bronzului. Sunt aplicate uscat, direct pe piele, fără primer sau altceva și se vede că sunt culori destul de pigmentate. În general nu aplic fardurile baked umede, deși s-ar intensifica și mai mult culorile, pentru că sigur nu aș fi atentă și aș băga pensuala umedă în recipient, iar apoi s-ar strica tot fardul.
Eu sunt foarte mulțumită de achiziție și, dacă voi mai avea ocazia, voi mai încerca și alte produse Hard Candy. În outletul de unde am cumpărat fardurile mai erau numai niște balsamuri de buze colorate și creioane dermatografe din lemn, produse de care nu aveam nevoie. Însă alte farduri, rujuri sau produse pentru machiajul feței mi-ar plăcea să încerc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…