Treceți la conținutul principal

Cadouri de la Dove ClubNu știu dacă mai țineți minte, dar acum vreo 4-5 ani, poate chiar acum mai mult timp, cei de la Dove au lansat Dove Club. Practic, ei ne răsplătesc fidelitatea cu mici cadouri pentru că achiziționăm produse Dove, dar și prin participarea la diferite acțiuni online și concursuri.
Punctele respective sunt reprezentate de porumbei argintii și aurii.

Cum funcționează?

Eu aveam cont în Dove Club, care se poate face gratuit, de mai bine de 4 ani. Acum câteva luni mi-am amintit de acest cont și am vrut să văd dacă le pot schimba pentru ceva. 
În acești 4 ani, deși nu cred că am apucat să intrduc vreun produs, deși era mai ușor pe vremea aceea pentru că nu se cerea decât codul de bare, s-au strâns ceva porumbei pe care ei mi i-au creditat în cont de ziua mea, de 8 Martie, de sărbători, cu diferite ocazii. 
Românii find inventivi puneau coduri de bare de diferite forumuri și o mulțime de persoane foloseau aceleași coduri, așa că acum nu se mai poate decât să introduci bonuri pentru validare, fie prin uplaod de imagine, fie prin trimitere prin poștă. Deci în cazul produselor achiziționate online nu este clar dacă acestea pot fi validate.

Ce poți câștiga?

Premiile sunt fie obiecte, ca de exemplu halate, papuci de casă, prosoape, mănuși sau bijuterii dina rgint, fie vouchere de cumpărături eMag și OPTIblu. Este posibil ca premiile să se mai schimbe, știu că erau altele acum câțiva ani. Fiecare premiu valorează un anumit număr de porumbei argintii și aurii, iar dacă ai destui acumulați, poți să îi schimbi pentru un premiu. Eu am ales unul din premiile mici, pentru că atâtatea puncte aveam.

Cât durează până primești premiul?

Deși este un sistem foarte fain, singurul neajuns este că durează. Din momentul în care mi-am ales premiul, a durat câteva săptămâni bune până când ”tranzacția” a fost validată. Am fost anunțată pe la începutul lunii iulie că mi se va expedia premiul și l-am primit abia acu 2-3 zile, în septembrie.
În tot acest timp, nimeni nu m-a contactat, nu am primit nici un mail, nici un telefon. Pur și simplu m-am trezit cu curierul la ușă. Transportul a fost gratuit.
Între timp, am încercat să validez un bon pentru că mi-am cumpărat un deodorant din Billa, însă era un bon lung cât o zi de post, așa că poza a ieșit cam neclară. A fost respins între timp și sincer nu cred că mă voi obosi să îl expediez prin poștă.
Totuși apreciez corectitudinea lor, pentru că într-adevăr premiile sunt expediate.

Ce am primit?

Premiul ales de mine a fost un set compus dintr-un halat de baie, papuci de casă și prosop. Halatul e de foarte bună calitate și chiar îmi este bun, deși pe o fată mai subțirică probabil că ar fi prea larg. Din păcate, nu existau mărimi la alegere, este un fel de mărime universală. Dar oricum, eu mă bucur, chiar aveam nevoie de un halat de baie, iar acesta este moale și pufos, are și glugă, este perfect pentru serile de iarnă.
În plus, pentru că am beneficiat de o promoție extra, fie pentru că era primul premiu pe care l-am comandat,fie am niemrit o promoție în club, dar am primit și o loțiune Dove Purely Pampering cu lotus și un balsam de păr Dove Intesive Repair.
Una peste alta, a fost un cadou neașteptat, mă voi folosi cu drag de toate produsele și recomand cu căldură programul de fidelitate Dove Club. Mai ales dacă achiziționați constant produse Dove, veți câștiga porumbeii necesari pentru premii mai mari în timp relativ scurt.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…