Treceți la conținutul principal

Birthday HaulHellooooo! Weekendul acesta a fost unul destul de plin pentru mine, deoarece vineri am împlinit o frumoasă vârstă, mai precis am schimbat prefixul, cum s-ar spune. Și pentru că mie îmi place să trag cu ochiul la postări de genul acesta, m-am gândit că de ce să nu împărtășesc cu voi ce am primit de ziua mea.

Evident, trebuie să menționez și un disclaimer: nu am intenția să mă laud, sunt foarte recunoscătoare pentru orice urare, floare sau cadou pe care l-am primit de ziua mea și scopul nu este să mă dau eu mare cu ceam primit, ci pur și simplu fiindcă mie întotdeauna mi s-a părut interesant să văd ce cadouri primesc alte persoane de la cei din jur.

Lipsește de aici un pachet de la Yves Rocher, care este cadoul pe care mi l-am făcut singură, dar cred că oricum mai bine fa cun unboxing separat, fiindcă vreau să vorbesc și despre alte lucruri cu această ocazie. Să începem așadar!


Acest frumos mini - tort a fost surpriza din partea soțului meu, încă de pe data e 1 septembrie. A vrut să se asigure că a fost primul care îmi urează ”la mulți ani”. Mesajul de pe tort este altul, fiindcă știa că mama mea îmi va pregăti și ea un tort de ziua mea. Acum, să nu credeți că e el vreun master chef în bucătărie, este un tort comandat la o cofetărie din oraș.


A doua zi, chiar pe la 10 dimineața, când cică m-am născut eu, a apărut mama în vizită și mi-a oferit cadoul ei. Știa că ochisem o geantă mai micuță, bună pentru purtat strictul necesar în vitrina unui magazin și s-a decis să mi-o ofere de ziua mea. Foarte șmecheră mama!


Pe lângă tort, soțul meu a ales anu acesta să mă lase pe mine să îmi fac cadou ce vreau și evident am ales produse cosmetice și de machiaj. Oricum nu aveam nevoie de ceva anume, așa că am vrut să mă răsfăț puțin. Aceasta este comanda de la outletul meu preferat, cosmetiq.ro. De când au schimbat interfața site-ului, și modul de livrare al comenzilor s-a schimbat. Am primit produsele într-un săculeț de organza, alături de un creion dermatograf Me Now cadou și un cartonaș care conține un cont ce oferă o reducere de 10% la orice comandă efectuată pe site. Având în vedere că oricum au prețuri foarte bune, este o surpriză foarte plăcută.
Sunt, mai nou, obsedată de produsele Bourjois, deși nu am decât 2 până acum. După ce m-am îndrăgostit de pudra bronzantă Delice de poudre, am văzut această pudră iluminatoare numită Poudre de Riz de Java în amblaj aniversar și a trebuit să o am! Are un ambalaj superb și un ușor parfum de trandafiri.Am încercat să fac niște poze cu telefonul, cu și fără blitz, dar nu cred că se vede foarte bine. O să încerc să fac altele mai bune, când voi face și un review al pudrei, pentru că trebuie să scriu despre ea, deja o ador.
Aceste farduri Hard Candy erau la reducere, doar 5 lei bucata, așa că am ales un bronz maroniu și un alb argintiu, ca să le încerc. Am tot auzit despre Hard Candy pe YouTube, fiindcă sunt foarte ieftine, însă la noi nu se găsesc.Argintiul nu se vede foarte bine, fiind o culoare bună ca iluminator, însă maroniul acela este foarte pigmentat, cel puțin in swatch pe mână și arată superb!Nu în ultimul rând, de la cumnata și cumnatul meu și de la soacra mea, am primit un frumos buchet cu flori de grădină care arată superb și miros la fel de frumos, precum și trei cărți pe care de abia aștept să le citesc. Evident, vor urma și recenzii pe blog, doar vă țin mereu la curent cu lista mea de lecturi.

Acestea au fost surprizele cu care m-au răsfățat cei dragi mie, le sunt foarte recunoscătoare și acum trebuie să mă revanșez. He he he, cu siguranță le pregătesc și eu niste surprize frumoase pentru zilele lor de naștere, așa că mă voi gândi de pe acum ce anume!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…