Treceți la conținutul principal

Review & swatches: paletă iluminatoare e.l.f.Nu puteam să nu mă las și eu antrenată în toată nebunia asta cu produsele pentru iluminat, și având în vedere că posed un singur iluminator, chiar aveam nevoie de ceva în plus. Am pus ochi pe această paletă de la e.l.f pentru că mereu mă tentează, fie cu promoții consistente, fie cu transport gratuit. În mod normal, chiar nu intenționam să cheltuiesc acum banii pe produse pentru machiaj, pentru că se apropie ziua mea și vreau să îmi cumpăr atunci ceva drăguț, însă cu transportul gratuit, m-am gândit că sunt numai 39 de lei la urma urmei.

În primul rând, trebuie să vă spun că sunt mar fană e.l.f. și am de gând să îmi cumpăr rând pe rând majoritatea produselor din gama Studio. Tot ce am avut până acum mi-a plăcut la nebunie, cu excepția unui rimel, însă în general rimelurile și creioanele pentru ochi nu sunt prea grozave la ei. În schimb fardurile, produsele pentru ten și buze sunt majoritatea foarte bune, dacă luăm în considerare raportul preț/calitate.

Ambalajul este foarte elegant și frumos. Paleta conține 4 pudre compacte iluminatoare, într-o carcasa neagra, cu oglindă mare pe care este scris numele companiei. Paleta vine ambalată într-o cutie de carton, pe care sunt trecute toate informațiile necesare: ingrediente, când expiră, unde a fost fabricată etc. Este o paletă cu un design foarte fain, carcasa este mată și nu se imprimă ușor urme de degete pe ea. Pastiluțele cu pudră se pot scoate și se pot adăuga altele din palete asemănătoare de bronzer și blush, astfel încât ne putem crea paletuțe personalizate. Paleta de blush-uri în nuanța Light o vreau și eu, bronzerele nu mă tentează fiindcă nu prea folosesc bronzer, fiind destul de albă.Paleta conține 16 grame de produs, adică 4 grame/fiecare pastilă de iluminator, ceea ce este rezonabil, având în vedere că mie îmi place să mai și termin un produs de machiaj, nu să îl țin ani întregi sau să îl arunc pentru că expiră.
Cele patru nuanțe de iluminator sunt următoarele: auriu, roz, nuanța pielii și o nuanță de bronz. Am încercat să fac câteva swatchuri cât de cât clare, însă iluminatoarele sunt destul de discrete și nu se văd cu aparatul meu foto neprofesionist.
Toate sunt ușor sidefate, dar nu la modul deranjant, doar atât cât să dea puțină strălucire tenului. Nuanța care este foarte apropiata pielii nu se vede mai deloc, însă aplicată pe ten oferă o strălucire discretă. Cea aurie și cea roz sunt ambele super, în special pentru pielea deschisă la culoare. Nuanța de bronz cred că este menită tenurilor puțin mai închise la culoare, sau ar putea fi folosită ca bronzer.

Ca textură, deși sunt iluminatoare pudră, foarte fine, dacă le atingi cu degetul sau cu pensula îți dai seama că sunt aproape cremoase și sunt ușor de aplicat. Nu dispar de pe ten atunci când sunt blenduite puțin cu pensula așa cum se întâmplă în cazul altor produse și rezistă destul de bine. Eu am purtat azi timp de vreo 6 - 7 ore nuanța aurie amestecată cu cea roz și nu am avut probleme. Nu am făcut poze, pentru că pur și simplu nu reușesc să le fac să se vadă, însă în realitate arată foarte drăguț.

Ce îmi place: textura fină, strălucirea discretă, nuanțele din paletă și ambalajul. Nu îmi plac iluminatoarele prea puternice, așa cum se poartă acum, ci strălucirea discretă, așa că nu trebuie să îmi fac probleme că iau prea mult produs pe pensulă și arăt ca un stroboscop la final. Pe lista de ingrediente se regăsește și uleiul de argan, probabil de aceea au o textură atât de fină.

Ce nu îmi place: eu nu am chiar nimic de reproșat acestei palete, cred însă că iluminatoarele nu se văd atât de bine pe tenul mai închis la culoare.

Cui îi recomand paleta: persoanelor cu pielea deschisă la culoare, care își doresc o strălucire subtilă a tenului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…