Treceți la conținutul principal

Produse consumate - august 2016Îmi plac foarte mult postările de acest gen, deoarece cred că cele mai bune review-uri se fac atunci când fie folosești un produs până la capăt, fie renunți la el sau chiar îl arunci la gunoi când constați că pur și simplu ai dat banii degeaba pe el.

Ca să nu mă lungesc cu poze și text, am filmat un scurt video. Calitatea nu e cea mai bună, e făcut cu telefonul și deja nu mai aveam lumină naturală, dar voi încerca pe viitor să găsesc momente mai bune ale zilei pentru filmări. De asemenea, îmi lipsesc câteva produse pe care nu le-am mai meționat, deoarece nu am păstrat ambalajele din timp și m-am decis cam târziu pe parcursul lunii august să pregătesc o astfel de postare.

Produse menționate:

Dizolvant pentru unghii Farmasi cu aromă de căpșuni
Spumă fixativă pentru volum Cien
Săpun lichid Mitia cu măr și aloe vera
Loțiune parfumată pentru corp Oriflame Giordani Gold
Parfum Avon Today Tomorrow Always
Srcub pentru corp cu cireșe și coacăze Farmona 
Șampon pentru păr tern Gliss Million Gloss
Ulei pentru baie L'Occitane Amande
Ojă Beauty Uk în nuanța ”Wow That's Pink 03"
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…