Treceți la conținutul principal

Produse consumate - august 2016Îmi plac foarte mult postările de acest gen, deoarece cred că cele mai bune review-uri se fac atunci când fie folosești un produs până la capăt, fie renunți la el sau chiar îl arunci la gunoi când constați că pur și simplu ai dat banii degeaba pe el.

Ca să nu mă lungesc cu poze și text, am filmat un scurt video. Calitatea nu e cea mai bună, e făcut cu telefonul și deja nu mai aveam lumină naturală, dar voi încerca pe viitor să găsesc momente mai bune ale zilei pentru filmări. De asemenea, îmi lipsesc câteva produse pe care nu le-am mai meționat, deoarece nu am păstrat ambalajele din timp și m-am decis cam târziu pe parcursul lunii august să pregătesc o astfel de postare.

Produse menționate:

Dizolvant pentru unghii Farmasi cu aromă de căpșuni
Spumă fixativă pentru volum Cien
Săpun lichid Mitia cu măr și aloe vera
Loțiune parfumată pentru corp Oriflame Giordani Gold
Parfum Avon Today Tomorrow Always
Srcub pentru corp cu cireșe și coacăze Farmona 
Șampon pentru păr tern Gliss Million Gloss
Ulei pentru baie L'Occitane Amande
Ojă Beauty Uk în nuanța ”Wow That's Pink 03"
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…