Treceți la conținutul principal

FOTD feat. elf cosmeticsHey-ho!
Astăzi m-am decis să vă arăt machiajul pe care mi l-am făcut de dimineață, chiar înainte să ies în oraș. În general, nu prea mă machiez, pentru că lucrez mult de acasă și vorba aia cine să mă vadă, însă în weekend dacă tot ies în oraș, mă aranjez și eu puțin.
În trecut, eram foarte reticientă să postez poze cu mine pentru că inevitabil apăreau și ”complimentele” în comentarii de genul ”Ești urâtă!”, ar când ai aproape 30 de ani, chiar nu îți mai pasă de lucrurile acestea.
Nici nu mi-am dat seama câte produse elf am în trusa de machiaj. Nu, nu mă sponsorizează nimeni, le-am cumpărat pe toate din banii mei.
P. S. Știu că am un zâmet strâmb în poze, e o reacție pe care o am mereu când știu că sunt fotografiată.
P. P. S. Ignorați dezordinea din fundal, am niște materiae de construcții prin apartament și nu aveam cum să stau altfel ca să am destulă lumină.
P.P.P.S. Pozele nu sunt deloc prelucrate, tocmai ca să se vadă cât mai bine culorile fardurilor. Credeți-mă, dacă le prelucram, făceam ceva cu nasul ăla mare :)

Pentru acest look, am vrut să nu fie chiar un smoeky eye, pentru că este un machiaj pe care îl port și ziua, așa că am folosit nuanțe calde de oranj auriu și ciocolatiu. Conturul este negru pentru că asta este ”boala” mea, însă nu am insistat și pe pleoapa superioară.
Iată toate produsele folosite:Pudră brozantă Bourjois Delice de poudre
Blush elf Pink
Passion

Trusă de farduri elf în ediție limitată
Fond de ten Vollare Cashmir Mineral Foundation
Gloss elf Glossy Lipshine în nuanța Strawberry
Primer pentru ochi Butterfly Perfect Eyeshadow Primer
Mascara Avon Big & Multiplied
Eyeliner Teeez Black De Luxe
Fard elf baked nuanța Chocolate Dreams
Trusă farduri elf Eye Manual
Pudră compactă Revlon Colorstay
Pudră iluminatoare essence The Twilight Saga Breaking Dawn part 2

Pentru față, am folosit fondul de ten Vollare și pudra Revlon. Pentru obraji, pudra bronzanta Bourjois, blushul elf și pura iluminatoare essence.
Pe pleoape, am aplicat întâi primerul Butterfly, în pliul pleoapei nuanța de oranj din trusa de farduri elf, a treia de pe rândul de jos, apoi pe toată pleoapa nuanța aurie din elf Eye Manual - fardul din stânga sus. În colțul ochiului am aplicat fardul elf baked Chocolate Dreams și la final, puțin negru din trusa elf Eye Manual, cel din dreapta jos. Același fard negru l-am folosit pentru conturarea liniei ochiului. Peste el, am trasat și câte o linie cu eyelinerul Teez, iar la final am aplicat mascara.
Fiind un machiaj mai dramatic, pe buze am aplicat doar glossul, care este aproape incolor.
Voila!


Poate dacă îmi fac curaj, mai postez câte un mic FOTD:
Până data viitoare, vă pupăcesc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…