Treceți la conținutul principal

Nostalgia anilor '90: filme și seriale care se întorc pe ecraneAh, da, anii '90! Acum, a venit rândul generației noastre să oftăm după muzica, filmele și serialele din această decadă, pentru că generația care a a crescut cu Hannah Montana, Justin Bieber și One Direction se uită la noi ca la niște dinozauri, tot așa cum ne uitam noi la generația optezicstă.
Dar noi nu renunțăm atât de ușor la această decadă atât de colorată și plină de experimente. Anii '90 este clar că încă continuă să inspire, iar această tendință se poate observa de câțiva ani încoace. e drept, unele încercări n-au avut succesul scontat, cum a fost și cazul rebootului Beverly Hills 90210. De aceea, am compilat pentru voi câteva filme și seriale din această frumuoasă decadă care s-au întors deja pe ecrane sau care se află în pregătire.

Fetele Gilmore - Gilmore Girls


Personal, n-am fost niciodată un fan, ba mai mult chiar o detestam pe Rory Gilmore pentru că aveam impresia că se credea mai ”tare” decât era e fapt, însă știu că acest serial are foarte mulți fani. Și cum în SUA Netflix investește tot mai mult în producțiile propii, Gilmore Girls se va întoarce sub forma unor episoade speciale a câte 90 de minute, care să corespundă fiecărui anotimp al anului. Aproape toată distribuția s-a reunit, cu excepția lui Melissa McCarthy. La cârma noului proiect se află creatoarea originală, Amy Sherman - Palladino, care părăsise serialul în ultimul său sezon, din cauza neînțelegerilor cu rețeaua de televiziune.

Star Trek


Dragi ”trekkies”, vă era or de serialul vostru preferat? Îmi amintesc că îl urmăream cu religiozitate duminica după-masa pe TVR1, când încă nu aveam și alte posturi de televiziune cu o ofertă mai bună. Nu țin minte mare lucru decât pe căpitanul Picard și pe Data care era de fapt un robot, parcă. Bine, eu am prins varianta Next Generation. Sau era Enterprise? Mereu încurc seriile astea. Oricum, pentru anul 2017, se plănuiește un remake al seriei originale, cea din anii '60. Nu prea știu cea înseamnă asta, dar...bănuiesc că ceva fani or fi.

Fuller House


Unul dintre cele mai populare sitcomuri ale anilor '90, Full House s-a întors tot la Netflix, urmărind de data aceasta aventurile simpaticei DJ Tanner și ale copiilor săi, însă majoritatea celor din distribuția ”adulților” vor apărea și ei frecvent în serial.

Cruel Intentions


Aici am o părere subiectivă pentru că iubesc filmul din 1999, cu toate personajele sale. De data aceasta, ni se pregătește un reboot, sub forma unui serial. Se pare că frumoasa Annette a rămas însărcinată cu Sebastian în filmul original, iar serialul va urmări aventurile copilului, Bash Casey. Sarah Michelle Gellar a confirmat că va apărea și ea în acest serial, în rolul lui Kathryn. De-abia aștept.


Dosarele X


Cu Dosarele X au mai fost ceva tentative, sub forma unor lungmetraje, însă fanii n-au fost la fel de încântați așa cum au fost de serial, însă acum ar trebui să fie toată lumea mulțumită, pentru că Mulder și Scully s-au întors din nou la Netflix. Se pare că Netflix a mizat foarte mult pe fanii unor seriale vechi pentru proiectele sale noi.

Twin Peaks


Altă premieră mult așteptată este continuarea serialului - cult Twin Peaks. David Linch s-a lăsat foarte mult timp rugat și a tot amânat data premierei, însă deocamdată este confirmat faptul că în 2017, noi episoade vor fi difuazate pe Showtime. Majoritatea celor din distribuția originală vor putea fi văzuți și în acest serial. Poate așa aflăm și noi odată ce s-a întâmplat cu agentul Cooper.
Deocamdată acestea sunt noutățile, eu aștept cu nerăbdare Cruel Intentions și Twin Peaks, sper că nu voi fi dezamăgită.
Vouă ce film sau serial din anii '90 v-ar plăcea să se întoarcă pe micile ecrane?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…