Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Parker (2013)


Regia: Taylor Hackford
Scenariu: John J. McLaughlin, Donald E. Westlake (roman)
Distribuţia: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Nick Nolte
Sincer, m-am cam săturat de filme de acţiune, dar în ultima perioadă cam asta ne-a fost oferit în materie de lansări noi (şi nişte comedioare care nu m-au tentat), aşa că mi-e dor de un chick flick ca la carte. Totuşi, m-am uitat la acest film cu plăcere pentru două plăceri vinovate de-ale mele: Jason Statham pentru că îmi place de el şi JLo, fiindcă îmi place de ea chiar dacă lumea spune că e o actriţă proastă.
Parker este un hoţ profesionist mai ciudat, pentru că are un set de principii de la care nu se abate niciodată. Atunci când tatăl iubitei sale îl introduce într-o combinaţie cu nişte tipi dubioşi conduşi de Melander, apar probleme. Melander vrea să îl oblige să folosească partea lui pentru a pregăti un alt jaf în Palm Beach, oraşul bogătanilor, care ar urma să le aducă milioane de dolari.

Pentru Parker asta e de neconceput. El îşi vrea partea lui de bani şi insistă să se respecte înţelegerea, aşa că Melander şi oamenii lui vor să îl lichideze.
Tentativa lor eşuează, iar acum Parker vrea răzbunare. Ajutat de "socrul" lui, Parker pleacă pe urmele lor în Palm Beach şi pozează în rolul unui texan bogat care vrea să cumpere o locuinţă acolo.

 Aşa o cunoaşte pe Leslie, un agent imobiliar care se află într-un moment prost în viaţă. Are aproape 40 de ani, e divorţată, locuieşte cu mama ei, iar la slujbă toate îi merg pe dos şi are nevoie disperată de bani.
Leslie se prinde că ceva nu e în ordine cu Parker şi se oferă să îl ajute pentru un mic comision şi cu speranţa că s-ar putea înfiripa ceva între ei, fără să ştie că el are deja o iubită.

Filmul e un clasic gen Jason Statham, cu multe scene cu bătăi, iar acesta încasează mai multe lovituri decât Bruce Willis în Die Hard (sau măcar pe aproape), însă ca şi colegul lui mai celebru este al naibii de greu de uciş şi gloanţele, cuţitele şi alte astfel de "flecuşteţe" nu îl pot opri. La Lopez are un rol cam mic şi nu face prea multe, în afară de faptul că are o scenă foarte exploatată şi în trailer în care apare în lenjerie intimă.

Dacă nu căutaţi ceva prea "profund" şi filmele de acţiune sunt pe gustul vostru, iar logica sau un subiect fără "găuri" nu constituie motivele principale pentru care alegeţi o peliculă, atunci aţi putea să vă umpleţi aproape 2 ore din timpul vostru cu Parker.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…