Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Parker (2013)


Regia: Taylor Hackford
Scenariu: John J. McLaughlin, Donald E. Westlake (roman)
Distribuţia: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Nick Nolte
Sincer, m-am cam săturat de filme de acţiune, dar în ultima perioadă cam asta ne-a fost oferit în materie de lansări noi (şi nişte comedioare care nu m-au tentat), aşa că mi-e dor de un chick flick ca la carte. Totuşi, m-am uitat la acest film cu plăcere pentru două plăceri vinovate de-ale mele: Jason Statham pentru că îmi place de el şi JLo, fiindcă îmi place de ea chiar dacă lumea spune că e o actriţă proastă.
Parker este un hoţ profesionist mai ciudat, pentru că are un set de principii de la care nu se abate niciodată. Atunci când tatăl iubitei sale îl introduce într-o combinaţie cu nişte tipi dubioşi conduşi de Melander, apar probleme. Melander vrea să îl oblige să folosească partea lui pentru a pregăti un alt jaf în Palm Beach, oraşul bogătanilor, care ar urma să le aducă milioane de dolari.

Pentru Parker asta e de neconceput. El îşi vrea partea lui de bani şi insistă să se respecte înţelegerea, aşa că Melander şi oamenii lui vor să îl lichideze.
Tentativa lor eşuează, iar acum Parker vrea răzbunare. Ajutat de "socrul" lui, Parker pleacă pe urmele lor în Palm Beach şi pozează în rolul unui texan bogat care vrea să cumpere o locuinţă acolo.

 Aşa o cunoaşte pe Leslie, un agent imobiliar care se află într-un moment prost în viaţă. Are aproape 40 de ani, e divorţată, locuieşte cu mama ei, iar la slujbă toate îi merg pe dos şi are nevoie disperată de bani.
Leslie se prinde că ceva nu e în ordine cu Parker şi se oferă să îl ajute pentru un mic comision şi cu speranţa că s-ar putea înfiripa ceva între ei, fără să ştie că el are deja o iubită.

Filmul e un clasic gen Jason Statham, cu multe scene cu bătăi, iar acesta încasează mai multe lovituri decât Bruce Willis în Die Hard (sau măcar pe aproape), însă ca şi colegul lui mai celebru este al naibii de greu de uciş şi gloanţele, cuţitele şi alte astfel de "flecuşteţe" nu îl pot opri. La Lopez are un rol cam mic şi nu face prea multe, în afară de faptul că are o scenă foarte exploatată şi în trailer în care apare în lenjerie intimă.

Dacă nu căutaţi ceva prea "profund" şi filmele de acţiune sunt pe gustul vostru, iar logica sau un subiect fără "găuri" nu constituie motivele principale pentru care alegeţi o peliculă, atunci aţi putea să vă umpleţi aproape 2 ore din timpul vostru cu Parker.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…