Treceți la conținutul principal

Filme de văzut cu gaşca

Deseori sunt întrebată pe nepusă masă ce filme ar fi bune de văzut cu un grup de prieteni şi nu prea ştiu ce răspuns să dau că no, eu mi-s ardeleancă şi trebuie să gândesc mai mult chestiile astea. Aşa că acum am adunat câteva filme care mi-au venit pe moment în minte, pentru că mi se par potrivite pentru a fi comentate într-un grup de prieteni şi nu e "bai" dacă nu eşti foarte atent la vreo scenă.
The Hangover - este comedia mea preferată, de fapt şi a mea şi a soţului. Nu se poate să nu râzi măcar la o fază, iar actorii sunt o gaşcă super.

Nick and Norah's Infinite Playlist - iniţial e o comedie romantică, dar romantismul nu e exagerat, cât să nu poată fi vizionat cu un grup de prieteni.
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - mi se pare cel mai reuşit film din serie, iar căpitanul Jack Sparrow e pur şi simplu al naibii de amuzant.
Cocktail - să ne amintim puţin cum era Tom Cruise în tinereţe, când bărbaţii doreau să îi semene, iar femeile doreau să fie cu el.

The 40 Year Old Virgin - o comedie care poate nu e pe gusturile tuturor, din cauza umorului cam vulgar pe alocuri, însă merge cu nişte popcorn şi bere....ăăăăăă,suc!
Bridesmaids - un fel de Hangover la feminin şi cu domnişoare de onoare.
American Pie - această comedie nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar mă refer doar la filmele originale, nu la cele 2-3 rateuri din franciză cu alţi actori.
21 and Over - o comedie cu 3 tineri care sărbătoresc împlinirea vârstei de 21 de ani.Ce înseamnă asta? Liber la alcool!

Project X - un film cu buget redus care a avut un succes surprinzător. Subiectul: o petrecere scăpată de sub control.

Wedding Crashers - doi buni prieteni apar neinvitaţi pe la diverse nun
Knocked Up - o tipă frumoasă rămâne însărcinată cu un cel mai mare loser posibil. Vor reuşi ei oare să fie o familie fericită?
The Sweetest Thing - o comedie reuşită cu Cameron Diaz şi Christina Applegate în rolurile principale. Mă rog, cel puţin mie mi se pare reuşită.
Ted - ai spune că un film cu o jucărie de pluş vorbitoare nu e cine ştie ce. însă nu e chiar aşa, e o comedie acceptabilă. Bonus pentru bărbaţi: e cu Mila Kunis!

What Happens in Vegas - ce se întâmplă dacă te îmbeţi în Las Vegas?Cel mai probabil te trezeşti a doua zi căsătorit.
 Cam astea sunt unele filme bune de văzut cu gaşca de prieteni. Sunt în mare parte comedii, pentru că m-am gândit să fie ceva ce să placă şi fetelor, şi băieţilor, iar dacă e vorba de râs, cine să refuze?

Comentarii

  1. Majoritatea le-am vazut, iar pe care nu le-am vazut, le-am scos acum. Multumim pentru articol. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am fost de folos :)Si iti multumesc pentru vizita pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…