Treceți la conținutul principal

Dor de plajă - filme cu mare şi soare

Dragii mei, în ultima perioadă nu am mai făcut recenzii noi pentru că nu am găsit ceva care să mă atragă printre filmele noi lansate, şi cum acesta este un blog personal, nu scriu doar de ragul de a scrie, ci dacă simt nevoia. Totuşi, v-am pregătit două postări cu recomandări de filme tematice.
Prima dintre ele, este aceasta, cu filme în care plaja şi peisajele însorite sunt practic actori secundari. M-am săturat de airnă,mi-e dor de hainele uşoare şi de soare, aşa că am ales câteva filme pe care vi le recomand, nu neapărat pentru subiect sau pentru performanţele actoriceşti, ci pentru că măcar parte din acţiune se petrece pe plajă.
Valley Girl este o comedioară din anii 80 cu fete în bikini şi jocuri în nisip.
Forgetting Sarah Marshall-Peter este părăsit de iubită şi pleacă în vacanţă în Hawaii, însă acolo se află şi fosta împreună cu noua ei cucerire.
Into the Blue - un film drăguţ cu Jessica Alba şi Paul Walker.

Fool's Gold - o comedie romantică, cu Kate Hudson şi Matthew McConaughey, prototipul californienilor bronzaţi şi fără griji.
Blue Crush - un film despre nişte adolescente pasionate de surfing. Dacă nu mă înşel, a fost făcut pentru televiziune.

Couples Retreat - o comedie plină de vedete. Filmul în sine nu m-a dat pe spate, însă peisajele sunt frumoase. Este vorba despre mai multe cupluri care fac terpie de cuplu într-o staţiune.
The Beach - din nou, un film slăbuţ, însă peisajele merită admirate.
Six Days Seven Nights - Anne Heche şi Harrison Ford se prăbuşesc cu avionul pe o insulă pustie. Comedia e destul de reuşită, pentru că cele două personaje nu se suportă.

The Last Song - chiar dacă nu îmi place Miley Cyrus, iar Nicholas Sparks e extrem de repetitiv în romanele sale, măcar acţiunea acestui film se petrece într-o vară, pe plajă.
Point Break - Keanu Reeves şi Patrick Swayze joacă rolurile unor surferi care...sincer, nu ştiu exact despre ce era vorba în film, doar că mi s-a părut cam ciudăţel.
Cast Away - Tom Hanks naufragiază pe o insulă Robinson Crusoe style.
Message in a Bottle - film romantic cu Meg Ryan şi Kevin Costner. Cred că imaginea e destul de grăitoare.
Beaches - un film despre prietenia dintre două femei, care se înfiripă într-o vacanţă din copilărie, pe o plajă.

The Blue Lagoon - la fel, peisaje superbe şi o Brooke Shields inocentă şi sexy în acelaşi timp.Chiar dacă poate părea un film plictisitor, se află printre preferatele mele.

Aşa, acum sper că v-am făcut şi vouă poftă de plajă, dacă nu, vă invit să urmăriţi câteva filme din lista de mai sus şi veţi aştepta şi voi vara cu mai multă nerăbdare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…